Survivor 5: «Νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν...» - Ο Στάθης Σχίζας απαντά για την επική γκριμάτσα της Αντωνά

Την καταλαβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν...» - Ο Στάθης Σχίζας απαντά για την επική γκριμάτσα της Αντωνά

Ο Στάθης Σχίζας μετά τη νίκη του στο Survivor 5 δεν έχει σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις σε κανάλια και περιοδικά, αφού πέρα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι έχει και μία πολύ ενδιαφέρουσα ζωή. Βέβαια, πάντα δίνει προτεραιότητα στην οικογένειά του και δεν αφήνει πίσω του ούτε τον πατέρα του στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Παρολα αυτά, ξέκλεψε λίγο ακόμη χρόνο και παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv.

Εκεί μίλησε, μεταξύ άλλων, για την γυναίκα της ζωής του, όπως την αναφέρει και ο ίδιος, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και για την Μαρία Αντωνά και την επική αντίδρασή της όταν ανακοινώθηκε ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα σχόλια του Στάθη Σχίζα για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά για την νίκη του

Τη σύντροφό σας, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τη φωνάξατε δίπλα σας για να σηκώσετε μαζί το έπαθλο. Γιαί τη θέλατε εκεί;

Με τον άνθρωπό μου δεν υπάρχει δικό σου και δικό μου. Οι στιγμές μας είναι κοινές. Γιατί όπως πέρασα εγώ αυτά που πέρασα μέσα στο παιχνίδι, έτσι πέρασε κι αυτή δύσκολα όσο ήμουν εγώ εκεί. Το ότι δεν βρισκόμουν κοντά της, ότι μπορεί να ακούστηκαν κάποια λόγια για μένα, ότι προσπαθούσε να με στηρίξει.

Κάτι ανάλογο με εμάς περνούν και οι δικοί μας άνθρωποι, που είναι έξω. Οπότε, της άξιζε να είναι δίπλα μου, είναι ο άνθρωπός μου. Αν βρισκόταν και η κόρη μου εκεί, θα ήταν κι εκείνη δίπλα μου.

Στάθης Σχίζας

Όλοι σχολίασαν την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν έγινε η ανακοίνωση του νικητή. Την είδατε;

Ναι, και δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος δόλος από πλευράς της. Ο άνθρωπός της ήταν εκεί και πέρασε ότι πέρασαν ψυχολογικά όλοι όσοι είχαν κάποιον δικό τους μέσα στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκε και νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν της στεναχώριας της. Δεν υπήρχε κάποια κακία από τη Μαρία. Ίσα ίσα, ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος.

Με νέο κούρεμα και χωρίς πολλά μούσια - Η νέα του εικόνα

Νικητής του Survivor 5 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος διανύει την πιο όμορφη περίοδό του, μιας και έχει στο πλευρό του την γυναίκα της ζωής του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, (με το ζευγάρι να είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα) ενώ έχει ζήσει και μια απίστευτη εμπειρία από το παιχνίδι.

Ο ίδιος έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά του, στην κόρη του και στους φίλους του αλλά φυσικά και στα social media, όπου σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή του.

Ο Στάθης λοιπόν αποφάσισε μετά από αρκετούς μήνες να κουρευτεί και να ξυριστεί, ανανεώνοντας έτσι την εικόνα του. Ο ίδιος δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το αποτέλεσμα.