«Αυτός είναι ο κολλητός μου» - Η συγκινητική ανάρτηση του Στάθη Σχίζα στο πλευρό του πατέρα του

Πήγε να τον επισκεφθεί και το μοιράστηκε με τον κόσμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτός είναι ο κολλητός μου» - Η συγκινητική ανάρτηση του Στάθη Σχίζα στο πλευρό του πατέρα του

Μπορεί ο Στάθης Σχίζας να ετοιμάζει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο η οικογένειά του είναι κομμάτι της ζωής του που δεν παραμελεί ποτέ και πάντα προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει με κάθε τρόπο. Μιλώντας για την οικογένειά του, λοιπόν, ένα από τα πιο βασικά μέλη αυτής είναι ο πατέρας του.

Ο ίδιος πάσχει από 95% αναπηρία αυτή τη στιγμή, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως ο γιος του μετά το Survivor 5 το έχει ξεχάσει. Αντιθέτως, βρέθηκε στο πλευρό του το βράδυ της Δευτέρας 11/7 και μάλιστα το ανέβασε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας πως πρόκειται για τον καλύτερό του φίλου. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι είναι περήφανος για την σχέση τους και αντιμετωπίζει με χαμόγελο αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Η συγκινητική ανάρτηση του Στάθη Σχίζα με τον πατέρα του

«Αυτός είναι ο κολλητός μου από τη μέρα που γεννήθηκα, ο καλύτερος πατέρας», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

«Η Χρυσούλα μου είναι...»

Ο νικητής του Survivor 5, Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκούντ” την Κυριακή 10/7 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την 9χρονη κόρη του που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις 21 ετών αλλά και τη σχέση που διατηρεί σήμερα με την μητέρα της.

«Η Χρυσούλα μου είναι εννέα ετών. Ήταν φανατική του Survivor, όταν της είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μας άκουσε όλος ο Βύρωνας. Χάρηκε πάρα πολύ, ξετρελάθηκε. Μου είπε να πάω στην κόκκινη ομάδα και ότι θα με βλέπει.

Την πήρε ο ύπνος. Δεν άντεξε να δει το αποτέλεσμα. Πήγα το επόμενο πρωί και τη βρήκα, ήταν λίγο μαζεμένη γιατί είχε να με δει καιρό αλλά σιγά σιγά ανοίχτηκε» είπε ο Στάθης Σχίζας, τον οποίο πριν από λίγο σήμερα Κυριακή 10/7 ''άδειασε'' ο Βασάλος στην εκπομπή της Χρηστίδου.

«Ήμουν σε σχέση με αυτή την κοπέλα, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι η απόφαση θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει.,,, Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου.

Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά».