Ένα βήμα πριν τον γάμο; - Παναγιώταρου και Σχίζας αποκάλυψαν τα επόμενα κοινά τους σχέδια

Είναι full in love

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ένα βήμα πριν τον γάμο; - Παναγιώταρου και Σχίζας αποκάλυψαν τα επόμενα κοινά τους σχέδια

Ο Στάθης Σχίζας είναι χωρίς αμφιβολία πολύ ευτυχισμένος αφού έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του νικητή στο Survivor 5, ενώ παράλληλα έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, επομένως η ευτυχία του δεν έχει όρια.

Ο πρώην παίκτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό secret μαζί με την καλή του και μέσα από τα όσα δήλωσαν διέψευσαν συζητήσεις, που τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρεύονται. Αυτό όμως, που αναμένεται να κάνουν πολύ σύντομα είναι μετακομίσουν μαζί σε ένα μεγαλύτερο σπίτι.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Όταν είχα πάει τη μητέρα μου στον “Άγιο Σάββα” για να κάνει χημειοθεραπεία, τελείως τυχαία με είχε τραβήξει το ασανσέρ στον έκτο όροφο, εκεί όπου βρίσκεται η μονάδα για παιδάκια. Βγήκα έξω χωρίς να έχω αντιληφθεί εξαρχής πού ήμουν και βρέθηκα ανάμεσα σε παιδάκια με καρκίνο και γονείς να παλεύουν γι’ αυτό.

Ως γονέας, έχω μια κόρη, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος με το συγκεκριμένο κομμάτι και είπα ότι αυτά τα παιδάκια θέλω κάποια στιγμή να τα βοηθήσω και οικονομικά, αλλά και με παρουσία εκεί. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω γι’ αυτά τα παιδάκια, που είναι πραγματικοί ήρωες της ζωής».

Όσο για τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μόνο λόγια αγάπης έχει να πει για εκείνη: «Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που την έχω στη ζωή μου. Μου βγάζει αυτή την αισθηματική ασφάλεια. Η Αλεξάνδρα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν κάτι που ζούσαμε οι δυο μας, αγαπιόμασταν.

Σχίζας - Αλεξάνδρα

Οι κοντινοί μας άνθρωποι το ήξεραν, αλλά λόγω του παιχνιδιού αναγκαστικά έγινε γνωστό και στον υπόλοιπο κόσμο. Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε, περνούσαμε ωραία».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε για αυτή τη σχέση: «Νιώθω συγκίνηση, νιώθω ευτυχία, είμαι πολύ περήφανη για τον Στάθη. Ο κόσμος κατάλαβε τον χαρακτήρα του, είδε τη στάση που είχε στο παιχνίδι και επιβραβεύτηκε για όλα αυτά. Ήταν κάτι πολύ πιθανό να γίνει.

Δεν ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα, επειδή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με τις ψήφους, αλλά όλα ήταν με το μέρος μας. Θα πάμε διακοπές, θέλω να ξεκουραστώ, να χαλαρώσω. Ήταν μια κουραστική χρονιά. Όταν τελείωσε το J2US, ξεκίνησε απευθείας το Survivor, οπότε συνέχεια με απασχολούσε κάτι. Το καλό είναι ότι στο τέλος και οι δύο καταφέραμε να βγούμε νικητές».

Ούτε ο Στάθης, ούτε η Αλεξάνδρα ακόμα σκέφτονται το ενδεχόμενο γάμου καθώς η ίδια λέει: «είναι νωρίς για τέτοια σχέδια. Εγώ βγήκα πρόσφατα από έναν γάμο και θεωρώ ότι δεν μας έχουν πάρει τα χρόνια. Η συγκατοίκηση είναι πιο πιθανό πλάνο.

Είμαι σε φάση που ψάχνω για ένα μεγαλύτερο σπίτι, οπότε είναι το κατάλληλο timing. Τον Στάθη τον ξέρω δέκα χρόνια και νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι γραφτό να συμβούν. Πολλές φορές την ευτυχία την έχεις κοντά σου, αλλά μπορεί να μην την έχεις αντιληφθεί».

«Την αγαπώ τόσο που δεν...»

Η αλήθεια είναι πως την σχέση τους την αντιληφθήκαμε για τα καλά. όταν άρχισαν οι επικοινωνίες στα έπαθλα του Survivor, και από τότε δεν μπορούσαν να κρυφτούν με τίποτα, κάτι που φάνηκε και από τα τρυφερά στιγμιότυπα πριν τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι, την Τετάρτη 6/7!

Ο λόγος για τον μεγάλο νικητή Στάθη Σχίζα, τον οποίο αποθέωσε ο κόσμος, και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την οποία μίλησε μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη ο επιχειρηματίας, την Πέμπτη 7/7, όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Love it, για να μιλήσει για την όμορφη αυτή εμπειρία που βίωσε στο Survivor.

«Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου. Τα σχόλια “Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας” προσβάλλει λίγο εμάς. Αυτό η αλήθεια είναι ότι λίγο με πείραξε. Εννοείται ότι θα έχουμε στήριξη από τους ανθρώπους μας, αλλά πέντε μήνες εμείς εκεί τι κάναμε;

Με την Αλεξάνδρα ήταν όλο τόσο αυθόρμητο, είχαμε πει μόνο αν θα βγει στην επικοινωνία… Στο πρώτο έπαθλο είχε βγει ως φίλη. Μόλις την είδα σε βίντεο κλήση ήταν αυθόρμητο. Φαντάσου πόσο πολύ την αγαπάω που δεν με νοιάζει να το μάθει όλη η Ελλάδα» αποκάλυψε επίσης ο Στάθης Σχίζας.