Λιώνει στο πλευρό του - Στην πόλη του φωτός για τον μήνα του μέλιτος η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck

Εντοπίστηκαν να περπατάνε στην γαλλική πρωτεύουσα

Και όμως ο έρωτας σε βρίσκει ξανά, ακόμη και είκοσι χρόνια μετά! Βρέθηκαν τα είπαν τα συμφώνησαν, και τελικά παντρεύτηκαν Jennifer Lopez και Ben Affleck, στις 16 Ιουλίου στο Λας Βέγκας, με δύο νυφικά και πολύ τρυφερά στιγμιότυπα.

Ήρθε όμως η ώρα να πάνε και εκείνοι τον περίφημο μήνα του μέλιτος, και έτσι το ζευγάρι επέλεξε την πιο ερωτική πόλη που θα μπορούσε για αυτό το γεγονός, μιας και τα αδιάκριτα βλέμματα τους εντόπισαν χέρι χέρι στο Παρίσι, την Πόλη του φωτός!

Expand player

Στο Παρίσι Jeniffer Lopez και Ben Affleck

Λίγες ημέρες λοιπόν αργότερα από τα γλέντια και τους γάμους, εθεάθησαν στο Παρίσι, συνοδευόμενοι από τις δύο κόρες του ηθοποιού, Βάιολετ και Σεραφίνα, αλλά και από την κόρη της Λόπεζ, Εμ. Η Λατίνα σταρ εντοπίστηκε να περπατάει με τον αγαπημένο της στη γαλλική πρωτεύουσα, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, που σίγουρα δεν την άφησε να περάσει απαρατήρητη.

Μιλώντας στο «Good Morning America» μία εργαζόμενη στο παρεκκλήσι που ήταν παρούσα στον γάμο του ζευγαριού, αποκάλυψε πως ήταν τόσο συγκινημένοι που έκλαιγαν κοιτώντας ο ένας τον άλλο όταν είπαν το «Δέχομαι».

«Ήταν πολύ γλυκό. Ήταν και οι δύο πολύ συγκινημένοι και έκλαιγαν ο ένας κοιτώντας τον άλλο. Τα παιδιά ήταν ακριβώς από πίσω τους. Εκείνη φορούσε ένα ωραίο μπεζ δαντελωτό φόρεμα, το πέπλο ήταν όμορφο, όλα ήταν υπέροχα», είπε η γυναίκα.

Ασύλληπτο! Αυτός είναι ένας από τους όρους στο προγαμιαίο συμβόλαιο τους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Marca όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά, η Lopez φέρεται να ζητούσε στο συμβόλαιό της τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις εβδομαδιαίως. Όρος ο οποίος, εικάζεται ότι, δεν άλλαξε ούτε στο προγαμιαΐο συμβόλαιο που υπογράφηκε και πριν από τον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, πέρα από τον παραπάνω όρο στο συμβόλαιο μεταξύ των μελών του ζευγαριού υπήρχαν περιορισμοί και όροι για απιστία του Ben Affleck, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν έπειτα από μια βραδιά που πέρασε ο ηθοποιός με στρίπερ.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: «Το προγραμιαΐο συμβόλαιο υπογράφεται για να προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο. Σε περίπτωση που υπάρξει χωρισμός ο καθένας κρατά τα χρήματά του. Εκτός αν ο Ben απιστήσει ξανά. Αυτό που θέλει η Jennifer είναι να διασφαλίσει πως αυτό δεν θα συμβεί».

Σε μια συνέντευξή του το 2003 ο Ben Affleck είχε αρνηθεί την ύπαρξη των παραπάνω όρων: «Δεν μπορείς να βάλεις νόμους σε μία συμπεριφορά. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο άτομο που έχεις δίπλα σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να πιστεύεις πως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν».

Όσον αφορά στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους αυτή τη φορά, το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφωνία για το τι να συμπεριλάβει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα υπήρχαν περισσότερα χρήματα στο τραπέζι. Το πιο πρόσφατο prenup της Jlo και του Ben Affleck είχε κάποιες νέες σκέψεις.

Μια πηγή, σύμφωνα με το celebrities site Suggest, είπε ότι τα παλιά ζητήματα επανέρχονται στην επιφάνεια, καθώς συζητιούνται οι λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν σε αυτό. «Όλα εξετάστηκαν πολύ λεπτομερώς. Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν και παιδιά στη μέση, σε αυτό το συμβόλαιο όλα έγιναν με περισσότερη ευαισθησία και προσοχή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Του την έκλεψε ο Ben Affleck αλλά εκείνος ''στάζει μέλι'' - Ο πρώην της Jennifer Lopez την αποθέωσε σε συνέντευξή του

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Η παραμυθένια πρόταση γάμου στη λατίνα σταρ που οδήγησε στον πολυπόθητο γάμο