Άλλαξε δύο νυφικά φορέματα στο Λας Βέγκας - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Ταιριάζουν απίστευτα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλαξε δύο νυφικά φορέματα στο Λας Βέγκας - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου 20 χρόνια μετά από την πρώτη στιγμή που κοιτάχτηκαν στα μάτια και ερωτεύτηκαν. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ιστοσελίδα της τραγουδίστριας "On the JLo" και κατά την εγγραφή σε αυτήν, το κοινό δέχεται ένα email με ένα τρυφερό σημείωμα και κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Η ίδια φαίνεται να φοράει δύο διαφορετικά λευκά φορέματα, ένα μακρύ αμάνικο αρχικά και έπειτα ένα λευκό δαντελένιο με έξω τους ώμους. Το μαλλί της ήταν πιασμένο στο μπροστινό μέρος, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό και σε γήινους τόνους. Ο ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και λευκό σακάκι, που τα συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρο παπιγιόν στο λαιμό.

Φωτογραφίες από τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι.

Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα.

Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)», είναι τα λόγια από το κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Παντρεύτηκαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ

Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ

«Ήμουν εντελώς παγωμένη»

Πρόσφατα η Τζένιφερ Λόπεζ - η οποία πρόσφατα αραβωνιάστηκε (δείτε εδώ το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της) - προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από το ενημερωτικό δελτίο της «On the JLo». Η 52χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μέσα από το newsletter της στις κρίσεις πανικού που βίωνε όταν βρισκόταν στη δεκαετία των 20 χρόνων της ενώ μοιράστηκε και τα συναισθήματά της.

«Υπήρχε μια περίοδος στη ζωή μου όπου κοιμόμουν 3 με 5 ώρες τη νύχτα. Ήμουν στο πλατό όλη μέρα και στο στούντιο όλη τη νύχτα και έκανα γυρίσματα βίντεοκλιπ τα Σαββατοκύριακα. Ήμουν λίγο πριν μπω στα 30 και νόμιζα ότι ήμουν ανίκητη», είπε αρχικά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ στη συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το περιστατικό όπου κατέρρευσε: «Μια μέρα καθόμουν κατά τη διάρκεια ενός τρέιλερ, και όλο το στρες και η δουλειά, σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου με έκαναν να καταρρεύσω».

Η ίδια, σε άλλο σημείο, δεν δίστασε να εξομολογηθεί στους fans της ότι ένιωθε πως δεν μπορούσε να κουνηθεί. «Ήμουν εντελώς παγωμένη. Δεν μπορούσα να δω καθαρά. Τα σωματικά συμπτώματα άρχισαν να με τρομάζουν και ο φόβος επιδεινώθηκε».

«Συνειδητοποίησα πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες αν αγνοήσω αυτό που χρειαζόταν το σώμα και το μυαλό μου για να είναι υγιείς και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία», πρόσθεσε. Η Jennifer Lopez να ζει ισορροπημένα με την ευεξία να αποτελεί κύρια προτεραιότητα του τρόπου ζωής της, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι μυστικό αντιγήρανσης.