Του την έκλεψε ο Ben Affleck αλλά εκείνος ''στάζει μέλι'' - Ο πρώην της Jennifer Lopez την αποθέωσε σε συνέντευξή του

''Πιστεύω πως είναι η πιο σπουδαία...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Του την έκλεψε ο Ben Affleck αλλά εκείνος ''στάζει μέλι'' - Ο πρώην της Jennifer Lopez την αποθέωσε σε συνέντευξή του

Η Jennifer Lopez ενθουσίασε το φανατικό κοινό της όταν έκανε γνωστή την είδηση ότι τα ξαναβρήκε με τον πρώην σύντροφό της Ben Affleck. Το ζευγάρι Bennifer προκαλεί φρενίτιδα όπου και αν εμφανίζεται καθώς ήταν πολλοί αυτοί που τους ξαναήθελαν μαζί. Ο αδικημένος βέβαια της υπόθεσης Alex Rodriguez, που ήταν με τη λατίνα σταρ πριν από τον Affleck, φαίνεται ότι δεν κρατάει κακία καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ίδια.

Ο Ροντρίγκεζ πάντως μετά τον χωρισμό δεν τα έβαψε και μαύρα, καθώς αναζήτησε παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην γυναίκας του, έχοντας βέβαια μάλλον μια...''σουηδική'' αντιμετώπιση, αφού πέρασε στιγμές μαζί με την ίδια το νέο σύντροφό της, αλλά και τα παιδιά τους.

Οι μελιστάλαχτες δηλώσεις του Rodriguez για την Jennifer Lopez

Ο Ροντρίγκεζ παραχώρησε συνέντευξη στο podcast της Μάρθα Στιούαρτ και αποθέωσε τη Λατίνα σταρ, αναφέροντας πως πρόκειται για τον πιο ταλαντούχο άνθρωπο που γνωρίζει, ενώ δήλωσε επίσης πως δεν μετανιώνει σε καμία περίπτωση για ό,τι έζησαν μαζί. Ανέφερε επίσης, πως χαίρεται που την βλέπει ευτυχισμένη.

«Αυτό που θα πω σε εσένα, το έλεγα και σε μερικούς συναδέλφους πριν κάποιες ημέρες. Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που ξέρω, η πιο δουλευταρού. Επίσης, πιστεύω πως είναι η πιο σπουδαία performer, η πιο σπουδαία performer εν ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν και η σχέση τους παραλίγο να πάει στο επόμενο επίπεδο, καθώς αρραβωνιάστηκαν και όρισαν δύο φορές τις ημερομηνίες του γάμου, τελικά ο κορωνοϊός σε συνδυασμό με τον... Μπεν Άφλεκ, τους χάλασαν τα σχέδια.

«Περάσαμε υπέροχα όσο ήμασταν μαζί. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως πάντα βάζαμε τα παιδιά μας πρώτα. Τα βάζαμε στο κέντρο όσων κάναμε», εξηγεί ο Άλεξ Ροντρίγκερ. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης του μπέιζμπολ έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη 17χρονη Νατάσα και τη 14χρονη Έλλα, οι οποίες είναι φίλες με τα δίδυμα παιδιά της Τζένιφερ Λόπεζ, Έμμε και Μαξ.

Το NETFLIX έκανε ντοκιμαντέρ πάνω στη ζωή της και οι φαν της παραλήρησαν

Είναι γεγονός πως η πασίγνωστη πλατφόρμα netflix κυκλοφορεί πλέον το επίσημο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ «Ηalftime», που παρουσιάζει σημαντικές στιγμές, στην καριέρα και τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ. Η αγαπημένη λατίνα σταρ θα μας παρουσιάσει στα 52 της χρόνια τα όσα έχει καταφέρει και όσα έχει γίνει σήμερα ως καλλιτέχνης, μητέρα και διασημότητα, που ζει όλη της τη ζωή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Το netflix έχει κάνει σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή, καθώς η αγαπημένη σταρ φροντίζει να βρίσκεται μόνιμα στην επικαιρότητα, αλλά και στις καρδιές των εκατομμυρίων φαν της ανά τον κόσμο. Έχει αποκτήσει ξανά υψηλή θέση στη διεθνή ειδησεογραφία μετά την επανασύνδεσή της με τον πρώην σύντροφό της Ben Affleck, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν ξανά το ζευγάρι μαζί. Οι «Bennifer» δεν παραλείπουν να πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, όπως το πρόσφατο ρομαντικό δείπνο τους όπου ο φακός ''τσάκωσε'' τον Affleck να κάνει μια αγαπημένη του κίνηση στους γοφούς της(δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ του Tribeca και έγινε διαθέσιμο στο Νetflix από τις 14 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τους συντελεστές, θα προσφέρει μια ματιά στο κουράγιο και την αποφασιστικότητα που έκαναν την JLo μια σούπερ σταρ, από τις ταινίες της και τις συναυλίες της μέχρι την εμφάνισή της στο Super Bowl και την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου.

«Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στη διεθνή σούπερ σταρ, που έχει εμπνεύσει ανθρώπους εδώ και δεκαετίες με τη δημιουργική ευφυΐα της και τις πολιτιστικές συνεισφορές της. Και είναι μόνο η αρχή. Το ‘’Halftime’’ είναι η αρχή του δεύτερου μισού της ζωής της, ενώ δείχνει την εξέλιξη της σαν Λατίνα, μητέρα και καλλιτέχνης», αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ.