Μετά τον χωρισμό του με την Τζένιφερ Λόπεζ βρήκε... παρηγοριά στην πρώην γυναίκα του

Που βρίσκεται τώρα ο Άλεξ Ροντρίγκεζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά τον χωρισμό του με την Τζένιφερ Λόπεζ βρήκε... παρηγοριά στην πρώην γυναίκα του

Την ώρα που η Τζένιφερ Λόπεζ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μπεν Άφλεκ, ο πρώην σύντροφός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ βρίσκει... παρηγοριά στην πρώην γυναίκα του και την οικογένειά της. Φαίνεται λοιπόν πως ίσως κανείς από τους δύο δεν είχε ξεπεράσει τις παλιές τους αγάπες όταν ήταν μαζί.

Στην πρώην του βρίσκει παρηγοριά ο πρώην της JLO

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Jlo πήγε στο Μέμφις το Σαββατοκύριακο μαζί με την πρώην σύζυγό της Cynthia Scurtis, τον σύζυγό της Angel Nicolas και τις δύο κόρες τους: Natasha, 17 ετών, και Ella, 13 - την οποία ο Άλεξ έχει με τη Cynthia.Σύσσωμη η ομάδα πήγε να δει αγώνα πλέι οφ στο ΝΒΑ. Όμως, πριν πάει στο γήπεδο, ο σταρ του MLB δημοσίευσε μια selfie με όλους να χαμογελούν μπροστά σε ένα αεροπλάνο.

«Μέμφις δεμένο. Δύο κορίτσια. Τρεις γονείς. Ένας στόχος: Νίκη στο #Game1 @timberwolves #NBAPlayoffs #LFG», έγραψε στη λεζάντα.

Φαίνεται πως η δυναμική αυτής της οικογένειας έχει κερδίσει τις καρδιές των οπαδών του Άλεξ στο Instagram. Ένας χρήστης έγραψε, «η φωτογραφία σου έχει μεγάλο νόημα #greatparenting», ένας άλλος πρόσθεσε: «Είσαι καταπληκτικός!! Στόχοι συνεργασίας γονέων !!!».

Ο Alex και η Cynthia περνούν χρόνο μαζί από το διαζύγιό τους το 2008. Τον Ιούνιο του 2021, ο Άλεξ δημοσίευσε ότι ο ίδιος, η Cynthia και ο Angel ακολούθησαν μαζί ένα πρόγραμμα γυμναστικής διάρκειας εννέα εβδομάδων.

Έτσι έκανε ο Μπεν Άφλεκ την πρόταση στην Τζένιφερ Λόπεζ

Μπορεί να πέρασαν 20 χρόνια από τον πρώτο αρραβώνα της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, αλλά οι δυο τους αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν ξανά μετά την επανασύνδεσή τους. Μάλιστα η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός της έκανε πρόταση γάμου, χαρίζοντάς της ένα πράσινο μονόπετρο, αξίας 10 εκατ. δολαρίων.

Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι είχε γίνει πάταγος το 2002, όταν ο ηθοποιός της είχε δώσει το ροζ μονόπετρο. όλοι μιλούσαν για αυτό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πλέι σε πελάγη ευτυχίας και μας κάνει να αρχίσουμε να ξανασκεφτόμαστε τις δεύτερες ευκαιρίες. Η ίδια θέλησε και να μοιραστεί με το κοινό της, λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου.

«Είχες φανταστεί ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Προσπαθούσε σκληρά να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά. Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα: “Είναι ναι;”. Είπα, “ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ“!

Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

Η Jennifer Lopez αναφέρθηκε επίσης στο πράσινο διαμάντι που της έδωσε, 8,5 καρατιών, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει 10 εκατομμύρια δολάρια: «Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα».

Jlo Ben Affleck