Jennifer Lopez - Ben Affleck: Η παραμυθένια πρόταση γάμου στη λατίνα σταρ που οδήγησε στον πολυπόθητο γάμο

Το είχε αποκαλύψει με αφορμή τον αρραβώνα τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Η παραμυθένια πρόταση γάμου στη λατίνα σταρ που οδήγησε στον πολυπόθητο γάμο

Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Hollywood είναι γεγονός αφού μετά από 20 χρόνια και σαράντα κύματα Ben Affleck και Jennifer Lopez ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί ο χωρισμός τους να στεναχώρησε όλους τους φαν του αγαπημένου ζεύγους Bennifer, ωστόσο η επανασύνδεση τους αποζημίωσε και με το παραπάνω αφού τελικά οι δυο τους έφαγαν κουφέτα. Η λατίνα σταρ μάλιστα πριν από τρεις μήνες, με αφορμή τον αρραβώνα τους αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως της έκανε πρόταση γάμου ο καλός της.

Ο γάμος τους έγινε στο Λας Βέγκας το απόγευμα του Σαββάτου με απόλυτη μυστικότητα, αφού δεν άφησαν κανέναν παπαράτσι να πλησιάσει, παρά μόνο συγγενείς και φίλους. Μάλιστα για να εξασφαλίσουν την ιδιωτικότητά τους, προσέλαβαν και ειδικό προσωπικό, που φύλαξαν το χώρο ως άλλοι ''κέρβεροι'' προκειμένου να γίνει σεβαστή η θέληση του ζευγαριού.

Η εξομολόγηση της Τζένιφερ Λόπεζ για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Άφλεκ

Όπως είπε η Λατίνα σταρ, ο Μπεν Άφλεκ της έδωσε το δαχτυλίδι, ενώ η ίδια βρισκόταν γυμνή στην μπανιέρα. Γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου, χαμογελώντας και κλαίγοντας ταυτόχρονα.

«Είχες φανταστεί ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα.

Προσπαθούσε σκληρά να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά. Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα: “Είναι ναι;”. Είπα, “ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ“! Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι.

Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη. Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα. Νιώθω τόσο τυχερή, δεν συμβαίνει συχνά να έχει δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», είχε πει η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνοντας παράλληλα το πράσινο διαμάντι των, 8,5 καρατιών, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει 10 εκατομμύρια δολάρια.

Άλλαξε δύο νυφικά φορέματα στο Λας Βέγκας - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους

Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή μέσα από την ιστοσελίδα της τραγουδίστριας "On the JLo" και κατά την εγγραφή σε αυτήν, το κοινό δέχεται ένα email με ένα τρυφερό σημείωμα και κάποιες φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Η ίδια φαίνεται να φοράει δύο διαφορετικά λευκά φορέματα, ένα μακρύ αμάνικο αρχικά και έπειτα ένα λευκό δαντελένιο με έξω τους ώμους. Το μαλλί της ήταν πιασμένο στο μπροστινό μέρος, ενώ το μακιγιάζ της ήταν πολύ απλό και σε γήινους τόνους. Ο ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο και λευκό σακάκι, που τα συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρο παπιγιόν στο λαιμό.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι.

Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα.

Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)», είναι τα λόγια από το κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Παντρεύτηκαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ

Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ