Εύα Καϊλή – Φραντζέσκο Τζόρτζι: Αυτός είναι ο λόγος που αναβάλλεται η βάπτιση της κόρης τους

Τι συνέβη;

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει αυτή την περίοδο η Εύα Καιλή καθώς ετοιμάζεται να βαπτίσει την κόρη της, η οποία γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Secret της Σάσας Σταμάτη, το μυστήριο πρόκειται να γίνει στην Κρήτη, καθώς την οικογένεια την δένουν πολλά στοιχεία με την Μεγαλόνησο.

Όσο για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της, σύμφωνα με πληροφορίες της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι θα απολαύσουν φέτος τις διακοπές τους στη Χαλκιδική και στην Κρήτη, δύο αγαπημένους προορισμούς που επιλέγουν κάθε χρόνο για να περάσουν το καλοκαίρι τους.

Expand player

Ο λόγος που αναβάλλεται η βάπτιση της κόρης τους

Κι ενώ είχαν στο πρόγραμμα τη βάπτιση της κόρης τους, τελικά η τελετή αναβλήθηκε, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας. Αυτό συνέβη καθώς το ζευγάρι έχει συγγενείς από την Ελλάδα, την Ιταλία και τις Βρυξέλλες που θα ήθελε να παρευρεθούν, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να συντονιστούν όλοι στην κατάλληλη ημερομηνία. Προς το παρόν, οργανώνουν τις διακοπές και έχουν μεταθέσει τη βάπτιση της κόρης τους για αργότερα.

Άλλωστε, η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι έχουν ήδη προχωρήσει σε ονοματοδοσία της μικρής και αυτό που επιθυμούν με το μυστήριο είναι να οργανώσουν μία όμορφη γιορτή προς τιμήν της. Η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη, ένα όνομα εμπνευσμένο από τον μύθο της Αριάδνης.

Λίγα λόγια για την Εύα Καϊλή

  • Γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και στο εργαστήρι δημοσιογραφίας.
  • Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο τηλεοπτικό κανάλι Mega Channel, παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Στις δημοτικές εκλογές του 2002 εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης.
  • Στις εκλογές του 2004 έθεσε υποψηφιότητα για πρώτη φορά στην περιφέρεια Α' Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ καταφέρνοντας να καταλάβει εκλόγιμη θέση, την οποία εν τέλει δεν ανέλαβε λόγω της απόφασης του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης.
  • Στις εκλογές του 2007 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ στις εκλογές του 2009 επανεξελέγη. Στις εκλογές του 2012 αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους, αλλά δεν ανέλαβε λόγω της απόφασης του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης.
  • Την περίοδο 2013 - 2014 διετέλεσε πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας και Ίσων Ευκαιριών του Υπουργείου Εσωτερικών. Στις ευρωεκλογές του 2014 εξελέγη πρώτη ευρωβουλευτής με την Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη (S&D)[1] με 122.054 ψήφους.
  • Σήμερα είναι η Πρόεδρος της Επιτροπής για το Μέλλον της Επιστήμης και Τεχνολογίας και του τμήματος επιστήμης και μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Ευρωκοινοβούλιο. Ως μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας, είναι εισηγήτρια για Blockchain, DLTs και AI για το S&D. Είναι ιδρύτρια του Future Forum, το Φόρουμ για το Μέλλον.
  • Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το ΝΑΤΟ. Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, και μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση καταγγελόμενων παραβιάσεων και περιπτώσεων κακοδιοίκησης κατά την εφαρμογή της νομοθεσίας της ΕΕ, σε σχέση με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, τη φοροαποφυγή και τη φοροδιαφυγή.
  • Διακρίθηκε ως Ευρωβουλευτής της Χρονιάς για την Ψηφιακή Εποχή το 2018, ενώ είναι η μόνη Ελληνίδα, που επίσης κάθε χρόνο ήταν ανάμεσα στην λίστα των 50 καλύτερων ευρωβουλευτών. Στις ευρωεκλογές του 2019 επανεξελέγη ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, λαμβάνοντας 145.650 ψήφους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εύα Καϊλή: Το σπαρακτικό «αντίο» στην αγαπημένη της φίλη, Σοφία Κοκοσαλάκη!

Πάντρεψε την αδελφή της η Εύα Καϊλή -Δείτε φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο