Εύα Καϊλή: Η διάσημη πολιτικός ετοιμάζεται για τα βαφτίσια της μονάκριβής της κόρης

Ευτυχισμένες στιγμές για την όμορφη ευρωβουλευτή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εύα Καϊλή: Η διάσημη πολιτικός ετοιμάζεται για τα βαφτίσια της μονάκριβής της κόρης

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει αυτή την περίοδο η Εύα Καιλή καθώς ετοιμάζεται να βαπτίσει την κόρη της, η οποία γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης Secret της Σάσας Σταμάτη το μυστήριο πρόκειται να γίνει στην Κρήτη, καθώς την οικογένεια την δένουν πολλά στοιχεία με την Μεγαλόνησο.

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Τι λες τώρα» είχε αποκαλύψει και το όνομα που σκοπεύουν να δώσουν στη μικρή από κοινού με τον συζυγό της Φραντζέσκο Τζόρτζι που είναι ιταλικής καταγωγής. Επέλεξαν έτσι ένα όνομα με ελληνικές ρίζες και ετυμολογία που να μπορεί να ακούγεται όμορφα και στα ιταλικά και εν τέλει το βρήκαν.

Οι λεπτομέρειες για την βάπτιση της κόρης της Καιλή σύμφωνα με το Secret

H βάπτιση φαίνεται ότι θα γίνει το Φθινόπωρο στο Ηράκλειο με νονούς τους επιχειρηματίες από τη Μεγαλόνησο Γιώργο Βενέρη και Αντώνη Καράτζη. Το μυστήριο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και, ως γνωστόν, η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη. Θα βαφτιστεί, δε, ορθόδοξη χριστιανή.

Παρότι έχει γίνει ονοματοδοσία στην κόρη τους, η βάφτισή της αρχικά είχε δρομολογηθεί για το Πάσχα που μας πέρασε, αλλά τελικώς αναβλήθηκε για το φθινόπωρο. Όσο για την Εύα, μολονότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πανέμορφη Κρήτη, με την οποία δηλώνει ερωτευμένη, εξ ου κι αποφάσισε να τελεστεί το Μυστήριο στη λεβεντογέννα. Επίσης, οι νονοί της μπέμπας κατάγονται από το νησί, ενώ το όνομα της μικρής προέρχεται από τον μινωικό πολιτισμό – αναφερόμαστε στην Αριάδνη, τον μίτο της οποίας χρησιμοποίησε, ως γνωστόν, ο Θησέας για να βγει από τον λαβύρινθο του Μινώταυρου.

Αξίζει να προστεθεί πως στην περίπτωση που γίνουν εκλογές το φθινόπωρο, αν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε πρόσφατα πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, τα βαφτίσια θα αναβληθούν…

Η Έυα Καιλή με τον σύζυγό της Φραντζέσκο

Όλα όσα είχε αποκαλύψει για τη νεογέννητη κόρη της - «Είναι ωραίο το πώς αλλάζει η ζωή σου»

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τη ζωή της στις Βρυξέλλες και τη νεογέννητη κόρη της, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τώρα που καταλαβαίνω τι ζείτε εσείς που έχετε γίνει γονείς, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ξεκινούσα πιο νωρίς. Είναι ωραίο το πώς αλλάζει η ζωή σου, δεν αλλάζει δραματικά. Συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, περισσότερο την άλλαξε τη ζωή μας η πανδημία».

Και συνέχισε λέγοντας: «Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και πάλι με το μωρό. Όλη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης την περάσαμε στην Ελλάδα, ήμουν κοντά στην οικογένειά μου.

Μας βοήθησε η τηλεργασία να έχουμε ποιοτικό χρόνο με τη μικρή. Ήμασταν για ενάμιση χρόνο, τώρα πηγαινοερχόμαστε με τη μικρή, είναι χαρούμενο μωράκι και μας ακολουθεί».