Θρήνος για Meghan Markle και Harry - Βρέθηκε νεκρός ο 9χρονος...

O θάνατος που έχει επηρεάσει την οικογένεια τους

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην οικογένεια της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry (οι οποίοι πέρασαν επίσης δύσκολα), καθώς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 9χρονος γιος της καλής τους φίλης, Kelly McKee Zajfen. Η απώλεια είναι μεγάλη και δεν μπορούν να συνέλθουν από την τραγωδία που τους βρήκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειας, ο μικρός George βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τους γονείς του να είναι συντετριμμένοι. Η μητέρα του μάλιστα θέλησε να τον αποχαιρετήσει και δημόσια στο Instagram

Expand player

H ανάρτηση για το θάνατο του 9χρονου

«Γλυκό μου αγόρι, ο κόσμος μου διαλύθηκε σε χίλια κομμάτια. Δεν μπορώ να αναπνεύσω, απλά υπάρχω, σηκώνομαι και κάθομαι, ήσουν το φως της ζωής μου, χαμογελούσες και φώτιζες το δωμάτιο και η καρδιά σου ήταν υπέροχη και γλυκιά, δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα, ευχαριστώ τον κόσμο που με σήκωσε από το πάτωμα, δεν μπόρεσα να κάνω το ίδιο με εσένα. Οι λεπτομέρειες της κηδείας θα γίνουν γνωστές αργότερα», έγραψε η 42χρονη.

Οι τραγικές στιγμές της Meghan

Δύσκολες ήταν οι ημέρες πριν λίγο καιρό για την Meghan καθώς όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της, Thomas υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ένιωσε μια αδιαθεσία στο Μεξικό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο 77χρονος λέγεται ότι έχασε την ομιλία του μετά το περιστατικό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η Meghan θα επισκεφθεί τον μπαμπά της προκειμένου να δει πως είναι, και αυτό λόγω της κόντρας που υπάρχει από το 2018 όταν εκείνη παντρεύτηκε με τον Harry στο Λονδίνο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Lilibet Diana: Η εντυπωσιακή τούρτα της δισέγγονης της βασίλισσας Ελισάβετ - Οι πόζες της μικρής με τα κόκκινα μαλλάκια της

Η βασίλισσα Ελισάβετ σνόμπαρε τον Harry και τη Meghan για τις διακοπές - Τι συμβαίνει