Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ

Τι συνέβη;

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ
News 24.05.2022 22:46
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Μέγκαν Μαρκλ καθώς ο πατέρας της, Thomas, υπέστη βαρύ εγκεφαλικό, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Συγεκριμένα, ο ίδιος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των ΗΠΑ όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το εγκεφαλικό είχε ως συνέπεια ο Thomas Markle να χάσει την ομιλία του, ενώ την είδηση έχει επιβεβαιώσει η άλλη του κόρη, Samantha. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο και χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση.

Μάλιστα, η Samantha επιτέθηκε στη Μέγκαν υποστηρίζοντας πως ε ο πατέρας της υπέφερε πολύ τα προηγούμενα χρόνια από τη συμπεριφορά της και «αυτό είναι ασυγχώρητο», ενώ και ο ίδιος μιλά αρκετά αιχμηρό για τον Πρίγκιπα Χάρι.

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για την Μέγκαν Μαρκλ

«Δεν τρέφω κανένα σεβασμό, είναι βλάκας!» - Ο πατέρας της Megan "στολίζει" τον Πρίγκιπα Χάρι

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, ο οποίος είχε απασχολήσει ιδιαίτερα με την αδικαιολόγητη στάση του στην γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, καθώς την είχε ντροπιάσει σε όλο τον πλανήτη με όσα έλεγε, "ξαναχτυπά" και σε αυτές τις δηλώσεις του για το γαμπρό του, προκαλεί για ακόμα μία φορά, παρότι όπως υποστηρίζει, επιθυμεί να τα βρουν.

Μιλώντας για τη βασιλική οικογένεια από το Μεξικό στο οποίο μένει αυτό το διάστημα, ο Thomas αποκάλυψε πως έχει προγραμματίσει να βρεθεί στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο τον Ιούνιο και τόνισε πως θα ήθελε παράλληλα να γνωρίσει τα εγγόνια του Archie και Lilibet.

Ο Markle θα ταξιδέψει μαζί με τον Wooton και ελπίζει πως παρά το γεγονός πως δεν έχει πρόσκληση για το Ιωβηλαίο, θα συναντήσει από κοντά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και γιατί όχι και την κόρη του μετά από τέσσερα χρόνια, άπειρες προσβολές και δικαστικές διαμάχες.

«Θέλω να δείξω τον σεβασμό μου στη βασίλισσα, θέλω να τους δείξω και να εξηγήσω στη βασίλισσα πως όλη η οικογένεια μου σέβεται την ίδια και τους royals, τους θαυμάζουμε και θέλουμε να ξέρουν πώς νιώθουμε για εκείνους», τόνισε ο Markle ο οποίος θέλει να μπορέσει να ευχαριστήσει τον Κάρολο που συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία αντί εκείνου στον βασιλικό γάμο.

Για τον Πρίγκιπα Χάρι ανέφερε: «Είναι γελοίο όλο αυτό, ξέρει καλά ότι θα έχει ασφάλεια. Είναι ασφαλής σε μια τέτοια περίσταση, δεν κατανοώ γιατί λέει αυτά που λέει και δεν τρέφω κανένα σεβασμό για τον άντρα αυτό, είναι βλάκας. Φέρεται σαν παιδί, ακολουθεί την κόρη μου σαν παιδί, δεν είναι άντρας, ήταν στον στρατό, αλλά όλο παραπονιέται, έχει έναν αδερφό που είναι σωστός άντρας και έναν πατέρα που είναι αληθινός άντρας και ο ίδιος δεν λέει να μεγαλώσει», τόνισε ο Thomas.

Ο Μarkle έκλεισε τη συνομιλία του τονίζοντας πως πιστεύει ότι όταν η κόρη του ακούσει πως ο ίδιος θα είναι στο Ιωβηλαίο, η ίδια θα εμφανιστεί.

«Πιστεύω πως όταν μάθουν ότι εγώ θα είμαι εκεί, εκείνοι δεν θα έρθουν. Αν όμως έρθουν, θα λάτρευα να τους δω και να τους μιλήσω. Να δούμε τι πήγε στραβά και να το διορθώσουμε. Δεν το βλέπω να γίνεται αλλά θα το προσπαθήσω», είπε ο Thomas.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιατί πωλούν το «παλάτι» τους η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ: Η ευχάριστη είδηση πίσω από την απουσία της από την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Share