Meghan Markle: Στο στόχαστρο του πατέρα της για ακόμα μια φορά - «Ο κοκκινοτρίχης ούτε που...»

Το βίντεο στο YouTube του πατέρα της πρώην ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Meghan Markle: Στο στόχαστρο του πατέρα της για ακόμα μια φορά - «Ο κοκκινοτρίχης ούτε που...»

Για ακόμα μια φορά η Meghan Markle δεν μπορεί να ξεφύγει από το τοξικό περιβάλλον που δημιουργεί ο πατέρας της. Αυτή την φορά ο Thomas Markle έφτιαξε δικό του κανάλι στο YouTube και ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε στην κόρη και στον γαμπρό του ήταν τουλάχιστον απαξιωτικός. Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι ο Thomas όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά με άσχημο τόνο για την κόρη του και τον γαμπρό του, ενώ πολύ συχνά απειλεί με μηνύσεις και δικαστήρια.

Όλα όσα είπε ο εριστικός πατέρας της Meghan Markle

Συνδημιουργοί του καναλιού είναι ο Thomas και ο κολλητός του φίλος Karl Larsen, ο οποίος είναι επαγγελματίας φωτογράφος.

Φυσικά το πρώτο βίντεο του Thomas θα αφορούσε την σχέση του με τις κόρες του, διότι είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς και με αυτόν τον τρόπο θα ανέβαινε η δημοφιλία του καναλιού. όμως ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε μάλλον τον έκανε να χάσει views μακροπρόθεσμα. Για την κόρη της και τον «κοκκινοτρίχη» όπως ανέφερε τον Harry μίλησε με τον χειρότερο τρόπο, ενώ παράλληλα εξέφρασε παράπονο ότι δεν έχει πάει να δει τα εγγόνια του.

Ο Thomas κρατώντας μπροστά του το βιβλίο Finding Freedom, τη βιογραφία της κόρη του και του Harry μετά την παραίτηση από τα royal καθήκοντα, εξήγησε πως αν η μεγαλύτερη κόρη του Samantha κινηθεί τελικά κατά της Meghan, θα βρεθεί στο πλευρό της 57χρονης και θα την στηρίξει.

Τότε ο κολλητός τον ρώτησε αν θα κατά της μικρής του κόρης ενώπιον του δικαστηρίου, ο Thomas απάντησε χαρωπά πως ανυπομονεί ήδη 4 χρόνια για να την στριμώξει σε μια δικαστική αίθουσα. Ενώ προσθέτει πως δεν έχει δει ποτέ τον Harry από κοντά, «ούτε για να του ζητήσει το χέρι της Meghan».

«Ούτε εκείνη την έχω δει, ούτε τα εγγόνια μου, Ενθουσιάζομαι που θα βρεθώ στο δικαστήριο για να υπερασπιστώ τη μεγαλύτερη κόρη μου», τόνισε ο πάντα εριστικός Thomas.

Υπενθυμίζεται ότι η μεγαλύτερη, ετεροθαλής αδερφή της Meghan, προτίθεται να τη μηνύσει διεκδικώντας 75.000 δολάρια με αφορμή τα σχόλια της Meghan στην περσινή συνέντευξη με την Oprah, σχόλια τα οποία θεωρεί καμπάνια μίσους και εξόντωσης του πατέρα τους.

Πάντως, οι δικηγόροι των Sussexes έχουν ήδη αναλάβει δράση και ψάχνουν τρόπο για να σταματήσουν και να προλάβουν περεταίρω επίθεση από τον Thomas ή τη Samantha Markle.

Ετοιμάζει μηνύσεις η Βασίλισσα Ελισάβετ εναντίον Meghan και Harry

Οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ της οικογένειας του Πρίγκιπα Harry αλλά και της Βασιλικής οικογένειας συνεχίζονται για τα καλά παρόλο που έχει περάσει αρκετό καιρός από τότε που η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry αποφάσισαν να φύγουν από το παλάτι.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν ολοφάνερο πως η βασιλική οικογένεια θέλησε να κρατήσει εξαρχής χαμηλούς τους τόνους, κάτι όμως το οποίο πλέον είναι αρκετά δύσκολο. Υπάρχει ένα όριο για τα πόσα θα ανεχθεί η Βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια και δεν μπορεί να υπερβεί αυτή τη στιγμή, σημειώνουν πηγές του παλατιού στην βρετανική εφημερίδα Sun. Το ζευγάρι, όπως λένε, θα ενημερωθεί δια νομικών εκπροσώπων ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις δεν θα γίνουν ανεκτές.

Επιπλέον, η ομάδα των νομικών, σκέπτονται να στείλουν προειδοποιήσεις στον Εκδοτικό Οίκο (Penguin Random House), λέγοντας πως αν στο βιβλίο που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι αναφερθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή τους κατηγορήσουν για οτιδήποτε ευθέως θα υπάρξουν νομικές συνέπειες.