Μέγκαν Μάρκλ : Ο πατέρας της κατηγορεί την Όπρα Γουίνφρει

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μέγκαν Μάρκλ : Ο πατέρας της κατηγορεί την Όπρα Γουίνφρει

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο έρχεται για την Mέγκαν Μάρκλ .Η 38χρονη που μήνυσε την Mail για την δημοσίευση του γράμματος που είχε στείλει στον πατέρα της Θωμάς Μάρκλ τελικά δεν μπόρεσε να βρει το δίκιο της. Και τώρα ο πατέρας της κατηγορείται για εκμετάλλευση της κόρης της, Μέγκαν Μάρκλ

Χαμός έχει γίνει με την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μάρκλ,ο Τόμας Μάρκλ στην Αυστραλιανή τηλεόραση. Ο 76χρονός μίλησε στην γνωστή εκπομπή «60 minutes Australia» και μεταξύ των άλλων απείλησε θεούς και δαίμονες ότι θα βγάλει τα άπλυτα στην φόρα της κόρης του Μέγκαν Μάρκλ αν δεν δει την νεογέννητη Λίλιμπετ Ντιάνα.

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό απείλησε και την Όπρα Γουίτνεϊ ο Τόμας Μάρκλ για την αποκαλυπτική συνέντευξη που έκανε με την κόρη του και τον πρίγκιπα Χάρι την άνοιξη.

Ποιες είναι οι κατηγορίες για την Όπρα Γουίτνεϊ;

Ο Τόμας Μάρκλ ο οποίος δεν έχει καθόλου επαφές με την Μέγκαν εδώ και 3 χρόνια, κατηγορεί τη Γουίνφρει ότι «χρησιμοποίησε» το ζευγάρι για να έχει όφελος στην καριέρα της και εκμεταλλεύτηκε τον Χάρι σε μια αδύναμη στιγμή του.

«Νομίζω ότι η Oprah Winfrey έπαιξε τον Harry και τη Meghan», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στην εκπομπή «60 minutes Australia». «Νομίζω ότι τους χρησιμοποίησε για να ‘’χτίσει’’ τις επαφές της και τις νέες εκπομπές της. Θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκε μια αδύναμη στιγμή ενός άνδρα και τον έβαλε να πει πράγματα που δεν θα λέγονταν στην τηλεόραση», τόνισε

Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι πήραν την μεγάλη απόφαση να μιλήσουν ανοιχτά για όλα όσα έγιναν στο παλάτι και να αποκαλύψουν τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στην οριστική αποχώρησή του από τη βασιλική οικογένεια και από τους τίτλους τους.

Το ζευγάρι μίλησε για τον ρατσισμό που δέχθηκε για το παιδί, πριν προλάβει ακόμα να γεννηθεί ενώ από τη μεριά της, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως κατά την εγκυμοσύνη της, είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Λίγες ώρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη λοιπόν, η αγαπημένη οικογένεια συγκεντρώθηκε στον κήπο του σπιτιού και έβγαλε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία οι δύο γονείς κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρό Άρτσι ενώ φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, στη συνέντευξη, η Όπρα ρώτησε τη Μέγκαν για το φύλλο του μωρού και εκείνη της ζήτησε να περιμένουν τον Χάρι για να το ανακοινώσει. Όταν μπήκε στο πλάνο και ο πρώην Δούκας του Σάσεξ, αποκάλυψε πως περιμένουν κοριτσάκι και πως δεν έχουν σκοπό να κάνουν άλλο παιδί.

ο μικρός Άρτσι το παιδί του Χάρι και της Μέγκαν