Μέγκαν Μαρκλ: Το βίντεο από το βράδυ που αποκάλυψε στον Χάρι ότι θέλει να αυτοκτονήσει

Είναι και οι δύο χαμογελαστοί και στημένοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ: Το βίντεο από το βράδυ που αποκάλυψε στον Χάρι ότι θέλει να αυτοκτονήσει

Στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως κατά την εγκυμοσύνη της είχε τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα, το βράδυ που το αποκάλυψε στον σύζυγό της, Χάρι, ήταν υποχρεωμένη να παραστεί μαζί του σε μία παράσταση.

Το ζευγάρι εξήγησε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια καθώς δεν είχε την υποστήριξη που θα ήθελε, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που είχαν κάνει ρατσιστικά σχόλια για το παιδί τους πριν γεννηθεί και δουν το χρώμα του.

Η Μέγκαν Μαρκλ είπε χαρακτηριστικά: «Πίστευα πως αν έκανα κακό στον εαυτό μου θα ήταν όλα καλύτερα». Η τότε Δούκισσα του Σάσεξ εξήγησε τις σκέψεις της στον αγαπημένο της και έτσι εκείνος στάθηκε στο πλευρό της και την βοήθησε όσο μπορούσε αφού δεν την άφηναν να πάρει τη βοήθεια κάποιου ειδικού από το παλάτι.

Μέγκαν Μαρκλ Όπρα

Το βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ εξήγησε πως όταν μίλησε για τις αυτοκτονικές της τάσεις στον σύζυγό της, βρίσκονταν στο εξοχικό τους. Το ίδιο βράδυ έπρεπε να παραστούν σε μία εκδήλωση και έτσι ετοιμάστηκαν και οι δύο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, εκείνο το βράδυ ο Χάρι της κρατούσε πολύ σφιχτά το χέρι για να αντέξουν και οι δύο.

Παρόλα αυτά, στις εικόνες που προβάλλονται στο βίντεο θα δείτε πως και οι δύο είναι χαμογελαστοί, δείχνουν να είναι κεφάτοι και συζητούν με τον κόσμο που βρίσκεται γύρω τους.

«Η Κέιτ Μίντλετον με έκανε να κλάψω πριν τον γάμο μου»

Στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον Χάρι στην Όπρα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως οι φήμες για τη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησαν εξαιτίας ενός περιστατικού που έγινε πριν τον γάμο.

Συγκεκριμένα, η πρώην Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως περιμένει κοριτσάκι, μίλησε για τα όσα έγιναν με την Κέιτ, και ξεκαθάρισε πως οι δυο τους τα βρήκαν πολύ γρήγορα ενώ τα μέσα έγραφαν «τέρατα».

«Δεν έκανα εγώ την Κέιτ να κλάψει. Το αντίθετο. Λίγες ημέρες πριν τον γάμο ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα κοριτσίστικο φόρεμα. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Και δεν το λέω για να δυσφημίσω κάποιον γιατί ήταν μια δύσκολη εβδομάδα.

Μέγκαν Μαρκλ Κέιτ Μίντλετον

Και η Κέιτ συγχύστηκε με κάτι αλλά το διόρθωσε και ζήτησε συγγνώμη. Και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα. Και έκανε αυτό που θα έκανα κι εγώ αν είχα πληγώσει κάποιον, θα είχα αναλάβει την ευθύνη. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλα αυτό» είπε η Μέγκαν Μαρκλ.