Δεύτερο σκληρό χτύπημα για την Meghan Markle - Τι συνέβη;

Μετά τα δικαστήρια δεν βρίσκει την ησυχία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεύτερο σκληρό χτύπημα για την Meghan Markle - Τι συνέβη;

Δεύτερο σκληρό χτύπημα φαίνεται πως ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την Meghan Markle. Τι συνέβη ακριβώς με την ίδια και τι είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσει μετά τα δικαστήρια;

Το ένα χτύπημα μετά το άλλο έρχεται για την Meghan Markle μιας και ο πρώτος γύρος της δικαστικής διαμάχης, έφεραν την ήττα. Η 38χρονη που μήνυσε την Mail για την δημοσίευση του γράμματος που είχε στείλει στον πατέρα της Thomas Markle τελικά δεν μπόρεσε να βρει το δίκιο της.

Η ένωση των εφημερίδων που είναι κομμάτι της μήνυσης ζητούν επιπρόσθετα τα δικαστικά έξοδα αξίας 50.000 λιρών ενώ ημερομηνία της επίσημης δίκης δεν έχει ακόμα οριστεί. Ωστόσο τα δυσάρεστα δεν σταματάνε εκεί για την δούκισσα. Ο 43χρονος πρώτος σύζυγός της Trevor Engleson και η 33χρονη σύζυγός του Tracey Kurland ανακοίνωσαν πως περιμένουν σύντομα το πρώτο τους παιδί.

Η ανακοίνωση έγινε στο Instagram του Engleson ο οποίος πόζαρε με μάσκα αγκαλιά με την αγαπημένη του και προκάλεσε αρκετά σχόλια.

Δεύτερο χτύπημα Meghan Markle

Οι λόγοι αναλυτικά για τους οποίους η Meghan Markle πήγε στα δικαστήρια με την Daily Mail

Επιπλέον, καταλογίζει στη Mail on Sunday ότι «ενήργησε ανέντιμα», παραποιώντας την επιστολή. Στην προκαταρκτική ακροαματική διαδικασία την περασμένη εβδομάδα, οι συνήγοροί της εφημερίδας υποστήριξαν ότι η δημοσίευση μονάχα αποσπασμάτων ενός κειμένου συνιστά σύνηθη δημοσιογραφική πρακτική.

Η δούκισσα του Σάσεξ κατηγορεί τον όμιλο Associated Neswpapers, την εκδότρια εταιρεία της εφημερίδας Daily Mail, ότι δημοσίευσε στην κυριακάτικη έκδοσή της, τη Mail on Sunday, και στον ιστότοπό της αποσπάσματα μιας επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018.

Μέγκαν Μαρλκ δικαστική διαμάχη

Αυτήν ακριβώς την κατηγορία απέρριψε ο δικαστής Γουόρμπι στην απόφασή του που εξέδωσε σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου. Απέρριψε επίσης τις κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες η εφημερίδα είχε πρόθεση να δημοσιεύσει άρθρα «προσβλητικά» και «επιζήμια» σε βάρος της πρώην ηθοποιού, ηλικίας 38 ετών, κι ότι εσκεμμένα «προκάλεσε» προβλήματα μεταξύ της ίδιας και του πατέρα της.

«Μέρος των κατηγοριών απορρίφθηκε, διότι δεν έχουν σχέση με την κύρια αγωγή» εξηγεί ο Γουόρμπι, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ πριν από λίγες μέρες δε δίστασε να "στάξει" φαρμάκι για την Kate Middleton.

«Δεν θεωρώ ότι βρίσκονται στην καρδιά της υπόθεσης, η οποία αφορά κυρίως τη δημοσίευση πέντε άρθρων που αποκάλυπταν την αλληλογραφία της ενάγουσας με τον πατέρα της».