Lilibet Diana: Η εντυπωσιακή τούρτα της δισέγγονης της βασίλισσας Ελισάβετ - Οι πόζες της μικρής με τα κόκκινα μαλλάκια της

Έγινε ενός χρονών!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Lilibet Diana: Η εντυπωσιακή τούρτα της δισέγγονης της βασίλισσας Ελισάβετ - Οι πόζες της μικρής με τα κόκκινα μαλλάκια της

Λίγες μέρες μετά τους φαντασμαγορικούς εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ, συνέπεσαν και τα γενέθλια της δυσέγγονής της Lilibet Diana, κόρη της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι.

Πιο συγκεκριμένα αρά τις εντάσεις μεταξύ των Sussexes και των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας και η γυναίκα του ταξίδεψαν μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους για να τιμήσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μαζί με τα 70 χρόνια της μονάρχη, όμως, η κόρη τους, Lilibet Diana είχε γενέθλια και έγινε ενός έτους.

Η τούρτα της Lilibet Diana

Ο 37χρονος δούκας και η 40χρονη δούκισσα του Sussex έκαναν ως πρώτο πάρτι για τη μικρή στη Βρετανία μία όμορφη συγκέντρωση με πικ νικ στο Frogmore Cottage, όπου με λίγους καλεσμένους η μικρή πέρασε όμορφα, την ώρα που ο Misan Harriman τη φωτογράφισε. Ο φωτογράφος που είχε φωτογραφήσει και τη Meghan όταν ήταν έγκυος, έπειτα δημοσίευσε τις λήψεις.

Όσο για τη γενέθλια τούρτα, αν και δεν την είχαμε δει μέχρι πρότινος, οι πληροφορίες μετέφεραν πως την επιμελήθηκε η Claire Ptak,η σεφ που είχε φτιάξει και τη γαμήλια τούρτα των Sussexes to 2018. Πριν μερικές ώρες, ήρθε επιτέλους η στιγμή να δούμε την τούρτα της Lilibet, αφού η Ptak αποφάσισε να κάνει μία σειρά αναρτήσεων για να μας τη δείξει με κάθε λεπτομέρεια.

«Το εσωτερικό είχε το cake με τα λεμόνια από το Amalfi και τον σαμπούκο που δημιούργησα για τον γάμο του δούκα και της δούκισσας το 2018, αλλά, αυτήν τη φορά, το κάλυψα με βουτυρόκρεμα φράουλα ειδικά για τη Lilibet», έγραψε η Ptak στο προφίλ της για να εξηγήσει από τι είναι φτιαγμένη η τούρτα.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν

Το απόγευμα της Κυριακής ο Μέγκαν Μαρκλ μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι έκαναν μια δημόσια εμφάνιση με αφορμή τον αγώνα πόλο της ομάδας Los Padres, στον οποίο και συμμετείχε ο Χάρι. Ωστόσο για άλλη μια φορά κατάφεραν να συζητηθούν όσο κανείς άλλος παρά την θέλησή τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους δεν έχουν κρύψει πως είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο την ώρα που η ομάδα του Χάρι κατάφερε να βγει νικήτρια ο ίδιος δεν δίστασε να της δώσει ένα τρυφερό φιλί, κάτι που μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral καθώς το συγκεκριμένο στιγμιότυπο "τρέλανε" τους θαυμαστές τους. (Δείτε εδώ τρυφερή ανάρτηση με την κούκλα κόρη τους)