Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Δημοσίευσαν για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα

Έξι μήνες μετά την γέννησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Δημοσίευσαν για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης τους, Λίλιμπετ Νταϊάνα

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκαν, έξι μήνες μετά την γέννησή της. Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να συστήσει στο κοινό του την Λίλιμπετ Νταϊάνα με μία χριστουγεννιάτικη κάρτα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στην εν λόγω φωτογραφία, η Μέγκαν Μαρκλ κρατά ψηλά την Λίλιμπετ, ενώ ο Χάρι τους κοιτάζει έχοντας το χέρι του γύρω από τον Άρτσι, για τον οποίο έγινε και ένα ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του.

«Φέτος, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Lilibet, στον κόσμο. Ο Archie μας έκανε “μαμά” και “μπαμπά” και η Lili μας έκανε οικογένεια», έγραψαν ο Χάρι και η Μέγκαν στην κάρτα τους.

«Καθώς ανυπομονούμε για το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε αρκετούς οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν οικογένειες – από εκείνες που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν έως αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ’ αποδοχών. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και μια ευημερούσα νέα χρονιά από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας! Όπως πάντα, ο Χάρι, η Μέγκαν, ο Άρτσι και η Λίλι».

Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ

Ετοιμάζει μηνύσεις η Βασίλισσα Ελισάβετ εναντίον Μέγκαν και Χάρι

Οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ της οικογένειας του Πρίγκιπα Χάρι αλλά και της Βασιλικής οικογένειας συνεχίζονται για τα καλά παρόλο που έχει περάσει αρκετό καιρός από τότε που η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να φύγουν από το παλάτι.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν ολοφάνερο πως η βασιλική οικογένεια θέλησε να κρατήσει εξαρχής χαμηλούς τους τόνους, κάτι όμως το οποίο πλέον είναι αρκετά δύσκολο. Υπάρχει ένα όριο για τα πόσα θα ανεχθεί η Βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια και δεν μπορεί να υπερβεί αυτή τη στιγμή, σημειώνουν πηγές του παλατιού στην βρετανική εφημερίδα Sun. Το ζευγάρι, όπως λένε, θα ενημερωθεί δια νομικών εκπροσώπων ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις δεν θα γίνουν ανεκτές.

Επιπλέον, η ομάδα των νομικών, σκέπτονται να στείλουν προειδοποιήσεις στον Εκδοτικό Οίκο (Penguin Random House), λέγοντας πως αν στο βιβλίο που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι αναφερθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή τους κατηγορήσουν για οτιδήποτε ευθέως θα υπάρξουν νομικές συνέπειες.