Σε ένα ησυχαστήριο με δέντρα και τζιτζίκια - Το σημείο που παραμένει απομονωμένη η Φαίη Σκορδά

Πλήρης ηρεμία!

Η Φαίη Σκορδά έχει αφήσει για λίγο πίσω της την Αθήνα και κάνει διακοπές σε ένα πολύ όμορφο σημείο της Βόρειας Ελλάδας, εκεί όπου είναι το εξοχικό της στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι πολύ ενεργή στα social media, αλλά κατά καιρούς κάνει αναρτήσεις από το μέρος.

Σε κάθε περίπτωση χαλαρώνει και περνάει όμορφες στιγμές με του δυο γιους της, τους οποίους δεν έχει την δυνατότητα να βλέπει τόσες ώρες μέσα στην ημέρα, όταν δουλεύει. Εκτός λοιπόν από μπάνια στη θάλασσα, με ένα story, που έκανε η ίδια την Τρίτη 9/8 είδαμε να είναι σε ένα σημείο, γεμάτο δέντρα και πλήρη ησυχία, ακούγοντας μόνο τζιτζίκια και πουλιά.

Expand player

Η νέα ανάρτηση της Φαίης Σκορδά από τις διακοπές της

Για ποιο λόγο επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στην Αθήνα εκτάκτως;

Στην Αθήνα βρέθηκε έκτακτα η Φαίη Σκορδά, αφήνοντας για λίγο πίσω τις καλοκαιρινές τις διακοπές, αφού προέχουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια φρόντιζε αυτές τις μέρες να χαρεί ξένοιαστες στιγμές και τον καλοκαιρινό ήλιο, προκειμένου να ανταπεξέλθει στην απαιτητική σεζόν που την περιμένει αφού μετά τα 10 χρόνια στον ANT1, βρήκε τηλεοπτική στέγη στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ.

Για την ξεκούραση της επέλεξε την Κασσάνδρα Χαλκιδικής, όπου φαίνεται ότι θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της. Η παρουσιάστρια διατηρεί ένα πανέμορφο εξοχικό στη Σάνη, που έχει συνδέσει με πολύ όμορφες αναμνήσεις και θα τη βοηθήσει να ξεφύγει για λίγο από τα άγχη της καθημερινότητας και της τηλεπαρουσίασης.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στην πρωτεύουσα για προσωπικούς λόγους που πρέπει να διευθετηθούν, άμεσα ενώ τις προσεχείς ημέρες θα γυρίσει στη Χαλκιδική. Η οριστική επάνοδος στην Αθήνα αναμένεται στα τέλη Αυγούστου για την προετοιμασία της εκπομπής, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα της στον ΣΚΑΙ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Για μένα;» - Στα πατώματα η Φαίη Σκορδά μετά από το τρυφερό δώρο του γιου της

Η ξανθιά που έφερε προβλήματα ανάμεσα σε Λιάγκα - ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση της Σκορδά