«Για μένα;» - Στα πατώματα η Φαίη Σκορδά μετά από το τρυφερό δώρο του γιου της

Λιώνει για τα παιδιά της!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Για μένα;» - Στα πατώματα η Φαίη Σκορδά μετά από το τρυφερό δώρο του γιου της

Μπορεί να μην είναι επίσημο ακόμη τουλάχιστον, ωστόσο λίγο καιρό πριν κάνει ποδαρικό στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, η Φαίη Σκορδά, περνά λίγο χρόνο απέχοντας από την κουραστική και με γρήγορους ρυθμούς καθημερινότητα, και δεν χορταίνει να γεμίζει τις μπαταρίες της κάνοντας πράγματα μαζί με τα παιδιά της.

Οι γιοι της, μπορεί να έκαναν τις διακοπές τους μαζί με τον πατέρα τους, Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο αυτές τις μέρες βρίσκονται μαζί της, και η ίδια μοιράστηκε μαζί με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο, μιας και έλαβε ένα πολύ γλυκό δώρο από τον έναν.

Το δώρο του γιου της Φαίης Σκορδά που την έκανε να λιώσει

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον γιο της να της δίνει δωράκι. Ο γιος της της έδωσε ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς και ακολούθησε ένας μικρός διάλογος ανάμεσα τους. Η παρουσιάστρια αναρωτιέται: «Για μένα;» με τον γιο της να της απαντάει «Ναι, ορίστε».

Τι συμβαίνει με τα επαγγελματικά της πίσω στην Αθήνα

Πολλά αλλάζουν από Σεπτέμβριο στις εκπομπές και ανάμεσα σε αυτά είναι το Πρωινό, μιας και ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι μαζί με την Δούκισσα Νομικού, ενώ από την άλλη η Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται απέναντί του στον ΣΚΑΙ.

Οι προετοιμασίες έχουν φυσικά ξεκινήσει και αυτό το διάστημα συζητιούνται τα πρόσωπα που θα δούμε να πλαισιώνουν τους 2 παρουσιαστές των δύο εκπομπών, ενώ έχει γίνει γνωστό και πότε αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την γνωστή μαγείρισσα, παρόλο που φερόταν να έχει κλείσει για το πρωινό του ΣΚΑΙ, τελευταία στιγμή έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, ο ANT1 διεκδίκησε εκ νέου την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία.

undefined