ΣΚΑΙ: Πλησιάζει η μέρα - Πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Θα μας καλημερίζει από νέα τηλεοπτική στέγη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ: Πλησιάζει η μέρα - Πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Από τον ΣΚΑΙ θα μας καλημερίζει από την νέα τηλεοπτική σεζόν η Φαίη Σκορδά, μετά την λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Η ίδια μπορεί να πικράθηκε με την αποχώρησή της από το "δεύτερο σπίτι" της, ωστόσο ήταν έτοιμη για μια νέα αρχή και να αλλάξει σελίδα στην ζωή της.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και πληροφορίες, η εκπομπή της στο κανάλι του Φαλήρου θα γίνει στις 29 Αυγούστου, ωστόσο πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιας αλλαγής και συγκριτικά με τα υπόλοιπα κανάλια, θα ξεκινήσει αρκετά νωρίτερα, το ίδιο και η εκπομπή "Σήμερα".

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Σχετικά τώρα με τα ονόματα που θα την πλαισιώνουν, έχουν γίνει έως τώρα γνωστά αυτό της Αφροδίτης Γραμμέλη και της Ελεάννας Τρυφίδου στην αρχισυνταξία, ενώ σε λίγο καιρό θα γίνουν οι ανακοινώσεις και για τα υπόλοιπα άτομα.

Τέλος, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά αναμένεται να ξεκινάει νωρίτερα από τις 10 το πρωί.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σκορδά

Η παρουσιάστρια μπορεί να δέχθηκε πολλές προτάσεις από κανάλια μετά από την αποχώρησή της από τον ANT1, ωστόσο ο σταθμός του Φαλήρου ήταν τελικά εκείνος που την κέρδισε.

Από την άλλη στην παλιά της ''στέγη'', το Πρωινό, όπου θα συνεχίσει ο Γιώργος Λιάγκας, βρέθηκε ήδη η αντικαταστάτρια. Πρόκειται για γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια που κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τέσσερις καλλονές. Η συμφωνία θεωρείται σχεδόν βέβαια μεταξύ του καναλιού και της παρουσιάστριας που είναι πολύ καλή στη δουλειά της, ενώ μένει μόνο να πέσουν και οι υπογραφές.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε:

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά. Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά».