Επιστρέφουν στο ΣΚΑΪ λίγο πριν τελειώσει το καλοκίρι - Η ανακοίνωση του καναλιού

Η εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» ξανά στις οθόνες μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφουν στο ΣΚΑΪ λίγο πριν τελειώσει το καλοκίρι - Η ανακοίνωση του καναλιού

Το κανάλι του ΣΚΑΪ έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία όσον αφορά τα προγράμματα που σχεδιάζει να παρουσιάσει από την αρχή της επόμενης σεζόν, στην προσπάθεια του να ανεβάσει τα υπάρχοντα νούμερα. Μάλιστα, έβγαλε ήδη ανακοίνωση για μία από τις εκπομπές που θα κρατούν συντροφιά στο κοινό από τον Σεπτέβρη.

Ο λόγος για την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», η οποία θα κάνει πρεμιέρα λίγο πριν τελειώσει ο Αύγουστος και θα αποτελεί την πρωινή ενημέρωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ»

Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ». Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Συντονιζόμαστε καθημερινά στο «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, επειδή η ουσία της ημέρας που ξεκινά, βρίσκεται στην ενημέρωση, στον ΣΚΑΪ.

ΣΚΑΪ - Σήμερα

Τέλος σεζόν χωρίς την Αναστασοπούλου - Το μήνυμα του Οικονόμου για την αποχώρησή της

Αυλαία έριξε στις 29/7 και η εκπομπή «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Οι δυο τους δεν συνέπεσαν, αφού η συνάδελφός του βρίσκεται ήδη σε άδεια, ωστόσο θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα με αφορμή την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και την τηλεοπτική μετακόμιση στον ANT1, ενώ ενημέρωσε και το κοινό πότε ξεκινά ξανά η εκπομπή.

Την παρουσιάστρια είχε αποχαιρετήσει και η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του καναλιού, αποθεώνοντας την και αποκαλύπτοντας ότι η επαγγελματική σχέση τους δεν ξεκίνησε ιδανικά, ωστόσο στη συνέχει αποκαταστάθηκε. Της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει ενώ την αποκάλεσε και με ένα ψευδώνυμο, που κολακεύει τις επαγγελματικές της δεξιότητες.

Είπε λοιπόν ο Οικονόμου στον αέρα της τελευταίας εκπομπής:

«Η Μαρία μας αποχαιρέτησε. Τα είπαμε με τη Μαρία. Της είπα να κοιτάζει μπροστά και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Εμείς θα τα πούμε περί τα τέλη του μήνα, 29 του μήνα».