Το ζει ρομαντικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Έμεινε με παρέα το βράδυ στην παραλία περιτριγυρισμένος από φαναράκια και μουσική

Δείτε την ανάρτησή του

Την καλοκαιρινή του περιοδεία πραγματοποιεί αυτό το διάστημα ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πηγαίνοντας από προορισμό σε προορισμό. Όταν βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο επιστρέφει στην "πατρίδα" του, την Λευκάδα, ενώ τις προάλλες βρέθηκε και στην Κεφαλονιά.

Μετά τη βόλτα του, λοιπόν, με το τζετ σκι μαζί με τον πατέρα του, βρέθηκε με τους καλούς του φίλους στην παραλία, έχοντας φέρει φωτάκια, φαναράκια και ποτά για μία ρομαντική, θα έλεγε κανείς, βραδιά, ενώ κάποιοι από αυτούς έψηναν το φαγητό τους. Είχαν μαζί τους και ηχεία, από τα οποία ακούγονταν τα τραγούδια του Γιάννη Πάριου και ο τραγουδιστής δεν δίστασε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους πόσο όμορφα περνάει, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Expand player

Τον είχε συνεπάρει το συναίσθημα, καθώς φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένος και, μάλιστα, με μία ηθοποιό (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η ρομαντική βραδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού με τους φίλους του στην Κεφαλονιά

Δάκρυσε όλο το στάδιο - Τραγουδούσε κρατώντας στην αγκαλιά του κοριτσάκι με μυϊκή ατροφία

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε κάθε του εμφάνιση προκαλεί "πανικό" στον γυναικείο πληθυσμό με τα τραγούδια του, αλλά κυρίως με τη φωνή και την ομορφιά του, αφού οι θαυμάστριες έφτασαν στο σημείο να του πετάνε τα σουτιέν τους στη σκηνή. Παρόλα αυτά, ο ίδιος θέλει να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου για άλλους λόγους και στην τελευταία του συναυλία, το Σάββατο 6/8 η κίνησή του ήταν άξια θαυμασμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέβασε στη σκηνή τη μικρή Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αλμωπίας, η οποία πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και βρισκόταν εκεί με τους γονείς και τον δίδυμο αδερφό της, και την κράτησε στην αγκαλιά του όσο τραγουδούσε το "Παιδί γενναίο" που της αφιέρωσε κιόλας. Τα χειροκροτήματα δεν σταματούσαν και η συγκίνηση ήταν τεράστια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ημίγυμνος στην Κεφαλονιά - Αναστάτωσε το διαδίκτυο ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τις νέες του φωτογραφίες

Αραχτός με το μαγιό του σε καναπέ - ''Κολάζει'' ό,τι κινείται ο Κωνσταντίνος Αργυρός