Απίστευτες εικόνες στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Χαλκίδα - Του πετούσαν σουτιέν στην σκηνή

Σαν άλλος star του Hollywood

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτες εικόνες στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Χαλκίδα - Του πετούσαν σουτιέν στην σκηνή

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αν όχι ο πιο γοητευτικός Έλληνας τραγουδιστές, τότε βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους πιο γοητευτικούς. Σε κάθε του δημόσια εμφάνιση αλλά και ανάρτηση στο Instagram ο γυναικείος πληθυσμός παραληρεί...

Για ακόμη μια φορά λοιπόν, οι θαυμάστριες του έδειξαν πόσο... εμμονή έχουν μαζί τους σε συναυλία που πραγματοποίησε στην Χαλκίδα και ένα συγκεκριμένο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, την ώρα που τραγουδούσε επί σκηνή κάποιες έβγαλαν τα σουτιέν τους και τους τα πέταξαν. Ο Κωνσταντίνος μάλιστα, δεν δίστασε να τα κρατήσει για αρκετή ώρα σαν άλλον star του Hollywood!

Το βίντεο από την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

@idkkkk_.__

α ρε τυχιερακια🤯. #fy #foryou #fyp #argyroskonstantinos #argyros #soutien

♬ πρωτότυπος ήχος - 🐊

Η ομορφιά είναι οικογενειακή

Όπως έγινε γνωστό ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τη χαρά να δει τον αδερφό του Παύλο να παντρεύεται την Κυριακή 16/7. Πέρα από το γεγονός ότι ο τραγουδιστής έντυσε μουσικά το γαμήλιο πάρτι, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και πολλά στιγμιότυπα από την όμορφη τελετή. Ένα από αυτά ήταν και μια σπάνια φωτογραφία με τα δύο αδέρφια του τον Παύλο και την Κατερίνα.

Ο Παύλος που ήταν και ο γαμπρός της βραδιάς, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Άννα Μαρία Αναξαγόρου, που ήταν μάλιστα πρώην Μις Κύπρος. Ο γάμος έγινε χθες στον Πύργο Μελισσουργού και ώρα 19:00, ενώ η νύφη την προηγούμενη ημέρα φρόντισε να μοιραστεί φωτογραφίες με τους followers της από το bachelor που γιόρτασε μαζί με καλούς φίλους.

Ο Κωνσταντίνος, ο Παύλος και η Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

Χθες μοιράστηκαν μάλιστα και ένα οικογενειακό τους στιγμιότυπο και είναι από τις λίγες φορές που τους βλέπουμε όλους μαζί.

Τα αδέρφια Αργυρού σε σπάνια φωτογραφία από τον γάμο