Κωνσταντίνος Αργυρός: ''Σκίζει'' τη θάλασσα και μας αφιερώνει το νέο του τραγούδι πάνω από το ταχύπλοό του

Οι καλοκαιρινές διακοπές συνεχίζονται

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: ''Σκίζει'' τη θάλασσα και μας αφιερώνει το νέο του τραγούδι πάνω από το ταχύπλοό του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινή ζωή και από τις πίστες αυτές τις μέρες, ωστόσο δεν παραλείπει σε κάθε ευκαιρία να διαφημίζει με ευφάνταστο τρόπο και τη δουλειά του. Στο νέο του βίντεο στο instagram τον είδαμε να δαμάζει τα κύματα με το ταχύπλοό του ενώ ταυτόχρονα κάνει και αναφορά στο νέο του τραγούδι, ζητώντας από τους ακροατές να το αφιερώσουν όπου αυτοί επιθυμούν.

Ο τραγουδιστής φαίνεται να χαίρεται ιδιαίτερα αυτές τις μικρές στιγμές χαλάρωσης και σίγουρα χαίρεται το παιχνίδι με τη θάλασσα. Βρήκε μάλιστα την ευκαιρία στην αναμονή της συναυλία του στη Ρόδο να κάνει λίγο σερφ στο Αιγαίο με τον ίδιο να ανεβάζει στο instagram τα κατορθώματά του, αλλά και να κάνει ένα πολύ ταιριαστό λογοπαίγνιο.

Η αφιέρωση του Αργυρού πάνω από το ταχύπλοό του

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο δημοφιλής τραγουδιστής με τις χιλιάδες θαυμάστριες έγραψε: «Αφού σε βρήκα…Που το αφιερώνεις;», υπονοώντας τους στίχους του νέου του τραγουδιού «Αφού σε βρήκα Δε σ’ αφήνω» και προκαλώντας το κοινό του να αφιερώσει το κομμάτι στους αγαπημένους του.

Πρόσφατα ξεσήκωσε και τα πλήθη στο γάμο του αδερφού του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, το βράδυ της Κυριακής 17/7, έζησε μία από τις πιο συγκινητικές βραδιές της ζωής του, καθώς είδε το αδερφό του να παντρεύεται την γυναίκα της ζωής του για δεύτερη φορά, με θρησκευτικό γάμο. Φυσικά, ακολούθησε ένα απίστευτο γλέντι, συνεχίζοντας την παράδοση, αφού η νύφη έφτασε μπροστά από τον αγαπημένο της με την συνοδεία μουσικής, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει και ο ίδιος ο τραγουδιστής για τον αδερφό του.

Αυτό ακριβώς έκανε, λοιπόν, όπως παρουσίασε και το protothema.gr και είναι ολοφάνερο πως ο κόσμος ξεσηκώθηκε με τα τραγούδια του και δεν μπορούσε να σταματήσει να χορεύει και να τραγουδάει μαζί του. Ο καλλιτέχνης έκανε στον Παύλο και την Άννα Μαρία το πιο ωραίο δώρο, χαρίζοντας τους στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.