«Σέρφερ - λής» - Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δαμάζει τα κύματα και το χαίρεται!

Εσείς το πιάσατε το λογοπαίγνιο;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
 «Σέρφερ - λής» - Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δαμάζει τα κύματα και το χαίρεται!

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν και έτσι σιγά σιγά όλοι φεύγουν για τα νησιά προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το ίδιο έκανε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λίγες μέρες αφότου πάντρεψε τον αδερφό του.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην όμορφη Ρόδο στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εμφανίσεων αλλά φρόντισε να βρει και λίγο χρόνο για να κάνει τις βουτιές του στα καταγάλανα νερά του νησιού και να απόλαυσει την θάλασσα.

Μάλιστα, έκανε και μία ανάρτηση, όπου κάνει σερφ στα κύματα με πελώριο χαμόγελο, το οποίο αποδεικύει ότι περνάει πολύ καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα: «Σέρφερ - λής» με μια φατσούλα που γελάει δυνατά για το έξυπνο λογοπαίγνιο που σκέφτηκε.

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Η σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια Αργυρού από τον γάμο του Παύλου

Όπως έγινε γνωστό ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τη χαρά να δει τον αδερφό του Παύλο να παντρεύεται χθες Κυριακή 16/7. Πέρα από το γεγονός ότι ο τραγουδιστής έντυσε μουσικά το γαμήλιο πάρτι, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και πολλά στιγμιότυπα από την όμορφη τελετή. Ένα από αυτά ήταν και μια σπάνια φωτογραφία με τα δύο αδέρφια του τον Παύλο και την Κατερίνα.

Ο Παύλος που ήταν και ο γαμπρός της βραδιάς, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Άννα Μαρία Αναξαγόρου, που ήταν μάλιστα πρώην Μις Κύπρος. Ο γάμος έγινε χθες στον Πύργο Μελισσουργού και ώρα 19:00, ενώ η νύφη την προηγούμενη ημέρα φρόντισε να μοιραστεί φωτογραφίες με τους followers της από το bachelor που γιόρτασε μαζί με καλούς φίλους.

Ο Κωνσταντίνος, ο Παύλος και η Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

Χθες μοιράστηκαν μάλιστα και ένα οικογενειακό τους στιγμιότυπο και είναι από τις λίγες φορές που τους βλέπουμε όλους μαζί.

Τα αδέρφια Αργυρού σε σπάνια φωτογραφία από τον γάμο