Αραχτός με το μαγιό του σε καναπέ - ''Κολάζει'' ό,τι κινείται ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Οι καλές αναλογίες του δεν κρύβονται

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αραχτός με το μαγιό του σε  καναπέ - ''Κολάζει'' ό,τι κινείται ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ένα σύνθετο καλοκαίρι, αφού ταξιδεύει από τόπο σε τόπο ανά την Ελλάδα, κάνοντας πραγματικότητα την μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του. Σίγουρα υπάρχουν τα διαλλείματα και έτσι σε κάποιες περιοχές τον βλέπουμε να παραμένει λίγο παραπάνω.

Έτσι λοιπόν, σε μια από τις στάσεις του, φωτογράφισε τον εαυτό του, το μεσημέρι της Δευτέρας 8/8, καθισμένο σε έναν καναπέ φορώντας μόνο το μαγιό του και τίποτα άλλο. Τα λόγια για τις αναλογίες του είναι περιττά, αφού τον βλέπουμε να είναι στα καλύτερα του, παρά τις παρασπονδίες, που μπορεί να κάνει από το γενικό πρόγραμμα, που ακολουθεί.

Το σώμα του Κωνσταντίνου Αργυρού με μαγιό

Κωνσταντίνος Αργυρός - Μαγιό

Η συμπάθεια της Ματίνας Παγώνη στο πρόσωπο του τραγουδιστή

Η Ματίνα Παγώνη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Σήμερα, το πρωί της Πέμπτης 21/7, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα μουσικά της ακούσματα. Η ίδια δεν διστάζει ποτέ να μιλήσει "ανοιχτά" για οποιοδήποτε θέμα, ακόμη κι όταν αυτό αφορά το τι συμβαίνει με τον άντρα της στην κρεβατοκάμαρά τους, επομένως δεν ήταν έκπληξη που εκδήλωσε την αρέσκειά της για τον τραγουδιστή που "τρελαίνει" όλες τις γυναίκες.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς εξήγησε πως του έχει αδυναμία και δεν το θεωρεί καθόλου περίεργο. Φυσικά, αυτή η δήλωση δεν έμεινε ασχολίαστη.

«Ναι, μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, εντάξει, νορμάλ», είπε χαρακτηριστικά στο πάνελ της εκπομπής.