«Κοιμόμασταν σε άλλα δωμάτια...» - Η Ματίνα Παγώνη μίλησε "ανοιχτά" για την σχέση με τον άντρα της

Όλα όσα είπε στο The 2night Show

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κοιμόμασταν σε άλλα δωμάτια...» -  Η Ματίνα Παγώνη μίλησε

Η Ματίνα Παγώνη, η οποία είχε κάνει τις δικές της προβλέψεις για την περίοδο του Πάσχα 2022, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης 13/4 και μίλησε για την ζωή της, για την απόφασή της να γίνει γιατρός, αλλά και για τις σπουδές της.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη

Η ίδια έχει προκαλέσει πολλές γέλιο με τον διάχυτο χαρακτήρα της και μία από αυτές της φορές ήταν το περιστατικό με την Ανθή Βούλγαρη και τα κόλλυβα, γεγονός που την οδήγησε να να αναφερθεί στις προκαταλήψεις που πιστεύει γενικότερα.

Μίλησε, ακόμη, για τον κορωνοϊό και την πανδημία, λέγοντας πως η ίδια δεν έχει νοσήσει, αλλά θεωρεί πως έγιναν πολλά λάθη στην προσπάθεια αντιμετώπισης του ιού και από την επιστημονική κοινότητα, αλλά και από την εκκλησία που η στάση της έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Μεγάλο κομμάτι της ζωής της είναι ο άντρας της με τον οποίο πέρασε και τις περιόδους καραντίνας, ωστόσο περνούσαν αρκετό χρόνο χωριστά, καθώς δεν κοιμόντουσαν μαζί, ώστε να μην προκαλούνται προβλήματα μεταξύ τους.

«Την περίοδο της καραντίνας ήμασταν σε άλλα δωμάτια με τον σύζυγό μου. Η πολλή συζήτηση φέρνει προβλήματα και έτσι τα αποφεύγαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους γιατρούς στην χώρα μας και τα όσα ακούγονται και συμβαίνουν με τους χρηματισμούς τους και τα "φακελάκια", τόνισε πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να καταγγέλεται και να μην επιτρέπεται από τους ίδιους τους ανθρώπους που τους ζητείται: «Αυτή η νοοτροπία ότι δεν θα με κοιτάξει καλά που λέει η γιαγιά που έρχεται δεν ισχύει. Ο γιατρός και μόνο από εγωισμό δεν θέλει να χάσει κανένα περιστατικό του».

Καλό Μεσημεράκι: Η παθολόγος κάλεσε τον Μουτσινά για να εμβολιαστεί - Έμεινε κάγελο ο παρουσιαστής

Εδώ και κάποιες μέρες, ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι, σχολιάζει καυστικά το θέμα των πιστοποιητικών και των εμβολίων, φανερώνοντας μία δυσαρέσκεια με τους κανόνες που ισχύουν μέχρι στιγμής. Το μεσημέρι της Τετάρτης 6/4 λοιπόν, μία γνώριμη φωνή ακούστηκε ξαφνικά από το τηλέφωνο για να του λύσει την απορία κι ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε εμβρόντητος.

Στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η Ματίνα Παγώνη, η οποία κάλεσε επίμονα τον Νίκο Μουτσινά να πάει να εμβολιαστεί για να μη ζητά το πιστοποιητικό νόσησης. «Ηρέμησε κατ’ αρχήν και πες μου γιατί γκρινιάζεις» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά:

«Θέλω να καταλάβω ποια είναι η λογική ότι δεν παίρνω δεύτερο πιστοποιητικό από τη στιγμή που κόλλησα… Μην δίνοντάς μου το πιστοποιητικό δεν μπορώ να πω ότι έχω αντισώματα».