«Νιώθω βλάκας στην τοποθεσία...» - Πυρ και μανία ο Νίκος Μουτσινάς on air

«Είμαι θυμωμένος γιατί αισθάνομαι...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Νιώθω βλάκας στην τοποθεσία...» - Πυρ και μανία ο Νίκος Μουτσινάς on air

Όπως είχε κάνει γνωστό και ο ίδιος, ο Νίκος Μουτσινάς, πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό, και έτσι με αφορμή τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν, το μεσημέρι της Τρίτης 5/4 ο Νίκος Μουτσινάς ασχολήθηκε για άλλη μια φορά στο stand up του στο «Καλό μεσημεράκι» με αυτό το θέμα.

Ο εκνευρισμός του Νίκου Μουτσινά με τα πιστοποιητικά

Ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από το πιστοποιητικό νόσησης ενώ εξέφρασε τραγουδώντας

«Είμαι θυμωμένος γιατί αισθάνομαι βλάκας στην τοποθεσία Μελίσσια γιατί ενώ κόλλησα Covid δεν μου δίνει πιστοποιητικό. Έχω κάποια νεύρα αυτή τη στιγμή. Να μου πεις και τι σε νοιάζει αφού τα πιστοποιητικά φεύγουν 2 Μαΐου» είπε χαρακτηριστικά.

«Κανονικά έπρεπε να φύγουμε, ειδικά σήμερα»

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας -δείτε εδώ πότε θα απολογηθεί- θέλησε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την σημερινή 31/3 του εκπομπή.

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Κανονικά έπρεπε να φύγουμε, ειδικά σήμερα. Πρέπει να εγκαταλειφθεί η τηλεόραση, άσχημα τα συμβάντα, άσχημες οι εξελίξεις. Η εκπομπή αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα, είναι η εργασία μας, απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να σκεφτούν κάτι άλλο. Όλοι οι υπόλοιποι ξέρετε τι κάνετε, παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε με τα γνωστά ναρκωτικά. Έχουν σώσει πολύ αυτή την εκπομπή».