Τραγωδία Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία να απολογηθεί - Πότε και τι ώρα;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία να απολογηθεί - Πότε και τι ώρα;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την τραγωδία στην Πάτρα όπου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες καθώς πριν από λίγη ώρα είδαμε την Ρούλα Πισπιρίγκου να ανεβαίνει τα σκαλιά των δικαστηρίων για να βρεθεί στον εισαγγελία υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Πότε θα απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου;

Ωστόσο η ίδια πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι όπου αναμένεται να απολογηθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα καθώς κατηγορείται ότι δολοφόνησε την κόρη της, Τζωρτζίνα από πρόθεση.

Επιπλέον να τονίσουμε πως ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος ήταν συνήγορος υπεράσπισης ανακοίνωσε πως παραιτήθηκε από την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά...» - Οργή λαού έξω από την Ευελπίδων

Κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας και ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια το πρωί της Πέμπτης 31/3 . Η 33χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μπήκε στην εισαγγελία από την πλαϊνή πόρτα.

Εξοργισμένοι πολίτες που βρίσκονταν εκεί την γιούχαραν, και της φώναζαν ενώ αρκετοί την καλούσαν να ομολογήσει για να λυτρωθεί.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά σου. Το ήξερε αυτό ο άντρας σου. Αφήστε να την πάμε εμείς να την τακτοποιήσουμε», φώναζαν.

Άλλοι πάλι την αποκάλεσαν «Βρωμιάρα», ενώ ακούστηκαν και εκφράσεις όπως «Λιθοβολισμό μέχρι τέλους» και «Ομολόγησε για να λυτρωθείς σκύλα».