Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε χωρίς δικηγόρο στην ανακρίτρια - Με σκυμμένο κεφάλι και κουκούλα

Πρωτόγνωρες εικόνες! Υπό δρακόντεια μέτρα και με την συνοδεία δεκάδων αστυνομικών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε χωρίς δικηγόρο στην ανακρίτρια - Με σκυμμένο κεφάλι και κουκούλα

Στην Ευελπίδων έφτασε το πρωί της Πέμπτης 31/3 η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έρχεται αυτήν την ώρα πρόσωπο με πρόσωπο με τη 18η τακτική ανακρίτρια.

Στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Αρχικά οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών κάτω από αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, συνοδεία δεκάδων αστυνομικών. Στη συνέχεια με τα πόδια μεταφέρθηκε στην ανακρίτρια, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ο κόσμος που βρίσκεται παρών στο σημείο την αποδοκίμασε φωνάζοντας «γιατί» και «σκύλα, φόνισσα, ομολόγησε!».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, λίγο πριν την παραίτησή του από την υπόθεση. Στη συνομιλία τους εκείνη φέρεται μα αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;». Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της υπόθεσης πως αποχωρεί από την υπεράσπισή της.

Στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ποια ήταν η επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά την κράτησή της στη ΓΑΔΑ;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, κρατείται στη ΓΑΔΑ από το βράδυ της Τετάρτης 30/3, ενώ πριν λίγα λεπτά μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων, και η κατηγορία που τις προσάπτεται είναι αυτές της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της η κατηγορούμενη ήταν πλήρως ανέκφραστη και έδειχνε να μην έχει αντιληφθεί την κατάσταση.

Στην πορεία της κράτησής της, η ίδια ζητούσε πολλές φορές νερό μέσα στη νύχτα, ενώ ήταν, κατά κύριο λόγο, ξαπλωμένη και κοιτούσε διαρκώς το ταβάνι. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ζήτησε να κάνει και ένα τηλεφώνημα, αλλά αυτό δεν της επιτράπηκε.