Κάνει μερικές παρασπονδίες - Το απολαυστικό βραδινό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Από το χωριό του στη Λευκάδα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάνει μερικές παρασπονδίες - Το απολαυστικό βραδινό του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός περνάει μια όμορφη περίοδο, αφού κάνει μια μεγάλη και πολύ πετυχημένη περιοδεία στην Ελλάδα, με τους σταθμούς, που τον απολαμβάνει ο κόσμος να είναι πολλοί και και στον καθένα από αυτούς γράφει και μια ιστορία.

Από τον τόπο καταγωγής του, τη Λευκάδα έκανε αναρτήσεις ο τραγουδιστής μιας και η Πάργα, που ετοιμάζεται να μαγέψει είναι κοντά σε απόσταση. Έτσι λοιπόν, σε μια από τις βραδινές του βόλτες στο λιμάνι του νησιού, ο ίδιος απαθανάτισε το γεύμα του.

Μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως το τέλειο κορμί του συντηρείται με αυστηρή διατροφή και γυμναστική, αλλά τελικά από ότι μας έδειξε κάνει τις παρασπονδίες του και τρώει το κλασσικό ελληνικό σουβλάκι.

Το βραδινό γεύμα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σουβλάκι - Αργυρός

Όλη η αλήθεια για τα ερωτικά του τραγουδιστή

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος” συνάντησε η κάμερα του "Πρωινού” και ο Γρηγόρης Μπάκας τον Κωνσταντίνο Αργυρό την Δευτέρα 4/7 και ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε δηλώσεις. Επιστρέφοντας από τη συναυλία του στην Κύπρο όπου τραγούδησε το "Ελεύθερος” και συγκίνησε μίλησε στον δημοσιογράφο για την εμπειρία του.

"Αγαπάμε πολύ την Κύπρο. Ήταν συγκινητική στιγμή. Η δασκάλα που έγραψε τον στίχο με συγκίνησε” είπε αρχικά μιλώντας για τη συναυλία του στην Κύπρο.

Για την ιστορία, η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κύπρο προκάλεσε συγκίνηση, αλλάζοντας τους στίχους της τελευταίας του επιτυχίας "Ελεύθερος". Ο κορυφαίος τραγουδιστής ήταν ο κεντρικός καλεσμένος στο φινάλε της εκπομπής "Λούης night show" και τραγούδησε live στο δημοτικό αμφιθέατρο Ιδαλίου.

Τότε ήταν που θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενότητας μέσα από τη μουσική και το hit "Ελεύθερος". Συγκεκριμένα, δύο τετράστιχα διαφοροποιήθηκαν από την διευθύντρια του 4ου δημοτικού σχολείου Λάτσιων, Μαρία Ιακώβου, προκειμένου να ερμηνευτούν στην αποφοίτηση των μαθητών και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε τους εν λόγω στίχους για την κατεχόμενη Κύπρο.

Όταν ρωτήθηκε για το νόημα του "Ελεύθερος” και αν είναι στο μυαλό, στη σκέψη ή την καρδιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε χαμογελώντας: "Παντού είναι. Παντού!” επιβεβαιώνοντας έμμεσα τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει οριστικά από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου.