Ερωτευμένος ξανά ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Ηθοποιός η νέα σύντροφος του

Τι αναφέρουν Τούρκικα sites

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ερωτευμένος ξανά ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Ηθοποιός η νέα σύντροφος του

Πολλές σχέσεις έχουν χρεώσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον Κωνσταντίνο Αργυρό και λίγες έως ελάχιστες ίσχυσαν στο τέλος. Και πάλι λοιπόν, διάφορα sites της Τουρκίας τον θέλουν σε σχέση με ηθοποιό και μάλιστα της χώρας τους.

Μετά τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, τον θέλουν να έχει βρει και πάλι τον έρωτα. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν γράψει για σχέση του. Και το 2019 έγραφαν στην Τουρκία πως είναι σε σχέση με Τουρκάλα τραγουδίστρια - δείτε την εδώ - κάτι που στη συνέχεια διαψεύσθηκε.

Η σχέση που χρεώνουν στον Κωνσταντίνο Αργυρό τώρα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μήνυμα στο λογαριασμό της Soula Glamorous, τα sites της Τουρκίας γράφουν πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα έχει με Τουρκάλα ηθοποιό, κάτι που δύσκολα ισχύει.....

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση ηθοποιός

Η ομορφιά είναι οικογενειακή

Όπως έγινε γνωστό ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τη χαρά να δει τον αδερφό του Παύλο να παντρεύεται την Κυριακή 16/7. Πέρα από το γεγονός ότι ο τραγουδιστής έντυσε μουσικά το γαμήλιο πάρτι, δεν παρέλειψε να ανεβάσει και πολλά στιγμιότυπα από την όμορφη τελετή. Ένα από αυτά ήταν και μια σπάνια φωτογραφία με τα δύο αδέρφια του τον Παύλο και την Κατερίνα.

Ο Παύλος που ήταν και ο γαμπρός της βραδιάς, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Άννα Μαρία Αναξαγόρου, που ήταν μάλιστα πρώην Μις Κύπρος. Ο γάμος έγινε χθες στον Πύργο Μελισσουργού και ώρα 19:00, ενώ η νύφη την προηγούμενη ημέρα φρόντισε να μοιραστεί φωτογραφίες με τους followers της από το bachelor που γιόρτασε μαζί με καλούς φίλους.

Ο Κωνσταντίνος, ο Παύλος και η Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985. Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

Χθες μοιράστηκαν μάλιστα και ένα οικογενειακό τους στιγμιότυπο και είναι από τις λίγες φορές που τους βλέπουμε όλους μαζί.

Τα αδέρφια Αργυρού σε σπάνια φωτογραφία από τον γάμο