Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Τίτλοι τέλους για Αργυρό - Φωτοπούλου: Γιατί το μοντέλο χώρισε τον τραγουδιστή

Και αυτή την φορά είναι οριστικό

Τίτλοι τέλους για Αργυρό - Φωτοπούλου: Γιατί το μοντέλο χώρισε τον τραγουδιστή
News 14.12.2021 12:49
Από Youweekly Team

Τίτλοι τέλους κι αυτή την φορά μάλλον οριστικά φαίνεται ότι έπεσαν στην σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Φωτοπούλου, καθώς όπως αναφέρουν πολύ αξιόπιστες πηγές στο σημερινό 14/12 τεύχος του περιοδικού Ciao, ο τραγουδιστής και το μοντέλο αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που χωρίζουν, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, καθώς το ίδιο είχε γίνει και μετά την πρώτη καραντίνα, αλλά το ζευγάρι είχε τελικά επανασυνδεθεί. Τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς και όπως φαίνεται η σχέση αυτή έκανε οριστικά τον κύκλο της.

Γιατί χώρισαν Αργυρός - Φωτοπούλου

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ο χωρισμός δεν ήταν και τόσο ξαφνικός καθώς οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό. Μια σειρά από τριβές ανάμεσά τους αλλά και το σύνολο των διακυμάνσεων στη σχέση τους, ήταν μοιραίο να οδηγήσει στην απομάκρυνση αυτή, η οποία με την σειρά της έφερε τον χωρισμό.

Η απόφαση ήταν κοινή αλλά την πρωτοβουλία πήρε η Αλεξάνδρα καθώς αισθανόταν ότι αυτή η σχέση δεν οδηγούσε πουθενά. Μπορεί να έμεναν για ένα διάστημα μαζί κατά την διάρκεια της δεύτερης καραντίνας αλλά αυτό έγινε στο σπίτι του τραγουδιστή (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του) και η συγκατοίκησή τους δεν πήρε ποτέ επίσημο χαρακτήρα.

Αργυρό - Φωτοπούλου χωρισμός

Όπως και η σχέση τους γενικότερα καθώς δεν υπήρξε ποτέ πρόθεση από την πλευρά του τραγουδιστή κυρίως για κάποιας μορφή επίσημη δέσμευση. Βλέποντας όλα αυτά η Αλεξάνδρα, αλλά και τα αισθήματά τους να φθίνουν, πήρε την απόφαση να δώσει το τέλος σε μια σχέση που κράτησε σχεδόν τρία χρόνια και κάποιες εποχές έδειχνε ότι μπορούσε να τους οδηγήσει ακόμη και στον γάμο.

Κάτι που δεν συνέβη ποτέ και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να συμβεί. Παρόλα αυτά ο χωρισμός, όπως λένε όσοι τους ξέρουν, έγινε σε πολιτισμένο κλίμα, χωρίς καυγάδες και εντάσεις. Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον. Ή να μην σημαίνει και τίποτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ημίγυμνος o Κωνσταντίνος Αργυρός - "Κόλασε" το Instagram με την ανάρτηση του

Μπήκε στο The Voice η πρώην του Κωνσταντίνου Αργυρού και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Share