Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας άνοιξε το εντυπωσιακό διαμέρισμα του στο Κολωνάκι!

Είναι το καταφύγιο του!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας άνοιξε το εντυπωσιακό διαμέρισμα του στο Κολωνάκι!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές.

Το ωράριο του απαιτητικό και όποτε θέλει να χαλαρώσει απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας στο σπίτι του. Διαβάστε παρακάτω...

Λάτρης των social media μοιράζεται καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς του φίλους από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα. Ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από φωτογραφίες του αλλά και βίντεο μας έχει δείξει το εσωτερικό του σπιτιού του.

Αφού έφυγε από το σπίτι των γονιών του στο Ήλιον, ο τραγουδιστής μετακόμισε στο Κολωνάκι . Η διακόσμηση του διαμερίσματος του είναι minimal ενώ η αγαπημένη του γωνιά είναι εκεί που είναι το πιάνο.

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μια από τις επιτυχίες του έγινε ταινία μικρού μήκους και είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει!

Το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο "Τι να το κάνω" δεν άργησε να γίνει επιτυχία.

Μάλιστα, την επιτυχία του συνοδεύει ένα άκρως κινηματογραφικό video υψηλών προδιαγραφών. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, συνεργάζεται και πάλι με το βραβευμένο σκηνοθέτη Γιάννη Δημολίτσα, σε ένα ιδιαίτερο music video που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη, αλλά και στην Αθήνα.Η κινηματογραφική παραγωγή περιγράφει μέσω flashbacks την ιδιαίτερη σχέση ενός ζευγαριού, προκαλώντας ποικίλα συναισθήματα, με τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Αργυρό στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το «Τι Να Το Κάνω»,σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, περιλαμβάνεται στο πλατινένιο album «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού IFPI Airplay Chart.

Το «Τι Να Το Κάνω» κερδίζει τις εντυπώσεις και στις live εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «FANTASIA», οι οποίες ολοκληρώνονται το Σάββατο 2 Μαρτίου ύστερα από δέκα μήνες επιτυχίας.