Με γράμμωση στην κοιλιά και γυμνασμένα πόδια - Το πραγματικό σώμα της Νάντιας Μπουλέ 1 χρόνο μετά τη γέννα

Κούκλα!

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ έχει μεγαλώσει πολύ, καθώς όπως βλέπουμε κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα, με την ίδια να αισθάνεται πιο περήφανη από ποτέ. Μόλις ένας χρόνος έχει περάσει για την ακρίβεια από τότε που ήρθε στη ζωή της και την έχει αλλάξει παντελώς. Το μόνο πράγμα που δεν έχει αλλάξει, ωστόσο, είναι η σιλουέτα της, αφού διατηρείται σε άψογη κατάσταση.

Δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε ακουμπώντας πάνω στον τοίχο, φορώντας ένα γαλάζιο εμπριμέ μπικίνι, χωρίς ίχνος ρετούς και μακιγιάζ, με το μαλλί της ατημέλητο και η γράμμωση που φαίνεται στην κοιλιακή της χώρα είναι το κάτι άλλο. Είναι πιο αδύνατη από ποτέ, και τα πόδια της είναι καλλίγραμμα και γυμνασμένα.

Expand player

Η αρετουσάριστη Νάντια Μπουλέ με εμπριμέ μπικίνι

Φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της και όσο κουραστικό κι αν είναι το να μεγαλώνεις ένα παιδί, εκείνη το κάνει να φαίνεται παιχνιδάκι. Η μικρή Σεμέλη έχει φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή της.

«Έρωτα της ζωής μου»

Η Νάντια Μπουλέ βιώνει μία άλλη καθημερινότητα από τότε που ήρθε στον κόσμο η μικρή της κόρη, η οποία γιόρτασε και τα πρώτα της γενέθλια λίγες ημέρες πριν. Όσο δύσκολος κι αν είναι ο ρόλος της μητέρας, όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις και οι φόβοι που την ακολουθούν, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη μου παίρνει από το μικρό της πλασματάκι, βλέποντάς το να μεγαλώνει.

Αυτό ακριβώς το συναίσθημα θέλησε να περιγράψει και η ηθοποιός μέσα από την καινούρια της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία φωτογραφία της ίδιας, αγκαλιά με την Σεμέλη μπροστά από την παραλία και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Έρωτα της ζωής μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αυτής της κ@@@χωρας...» - Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τη Νάντια Μπουλέ για την φωτιά στην Πεντέλη

Στιγμές ευτυχίας για τη Νάντια Μπουλέ - Ξέγνιαστη βόλτα με την κόρη της πλάι στο κύμα