Η Νάντια Μπουλέ απαθανάτισε την κόρη της να κάνει τα πρώτα της βήματα - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Νάντια Μπουλέ απαθανάτισε την κόρη της να κάνει τα πρώτα της βήματα - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Η Νάντια Μπουλέ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου αρκετά συχνά την βλέπουμε να μοιράζεται στους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Συγκεκριμένα η ίδια αφού έκανε μια παύση από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πήγε στην πόλη της καταγωγής της προκειμένου να περάσει κάποιες ημέρες χαλάρωσης.

Βέβαια, οι αναρτήσεις με την μικρή της κόρη δεν θα έλειπαν για ακόμη μια φορά μιας και αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε με μια ανάρτησή της πως μάνα και κόρη πήγαν για απογευματινό μπάνιο στην θάλασσα μιας και η θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει (δείτε εδώ πόσο θα φτάσει τις επόμενες ημέρες).

Η ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ με την κόρη της

Η ηθοποιός αντλεί γάλα για την κόρη της από το καμαρίνι - Η συγκλονιστική φωτογραφία

Η Νάντια Μπουλέ είναι μια νέα μανούλα, η οποία δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλες μανούλες πως γίνεται να τα συνδυάζει όλα μαζί. Μπορεί η κόρη της Σεμέλη να είναι μόλις 10 μηνών όμως εκείνη ως μια πολυάσχολη γυναίκα πηγαίνει και σε πρόβες αλλά παράλληλα ετοιμάζει την εκπομπή της.

Μια συνήθεια, εκτός από τα τρυφερά παιχνίδια με την μικρούλα της, είναι αυτή του θηλασμού και από βλέπουμε δεν την διακόπτει ποτέ. Μάλιστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με ένα story μας έδειξε πως αντλεί γάλα για το παιδί με ειδικό θήλαστρο, ώστε να ταϊστεί τις ώρες, που δεν είναι μαζί και δεν υπάρχει εκ των πραγμάτων δυνατότητα θηλασμού.

«Σήμερα τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα και να αφήσουμε φαγητό για τη μικρή Σεμέλη! #momlife» γράφει η Νάντια Μπουλέ.

Νάντια Μπουλέ