Νάντια Μπουλέ: Άνω κάτω το σπίτι της - Οι γλυκές στιγμές με την κορούλα της

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νάντια Μπουλέ: Άνω κάτω το σπίτι της - Οι γλυκές στιγμές με την κορούλα της

Ο κορωνοϊός έχει κλείσει εντός του σπιτιού της, την Νάντια Μπουλέ, η οποία έχει βρει τον χρόνο να περνά περισσότερο χρόνο με την κορούλα της. Οι δυο τους παίζουν παιχνίδια και απολαμβάνουν η μία την συντροφιά της άλλης. Το πόσο όμορφα παιρνούν μοιράζεται η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. (Δείτε εδώ το σώμα της Νάντιας Μπουλέ 6 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της)

Τα post της Νάντια Μπουλέ

«Βαθμός sexiness των τελευταίων ημερών, με λίγη έξτρα δόση covid . Από αύριο βγαίνουμε όμως ..Επίσης, μαθαίνω ότι κυκλοφορεί ΚΑΙ γρίπη εκεί έξω, οπότε το νου μας ✌️», έγραψε χθες 24/3 σε ποστ της στο Instagram, προαναγγέλλοντας τη…μεγάλη έξοδο.

Εκτός από την συγκεκριμένη ανάρτηση, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της κι ένα insta story με την κόρη της.

Η Σεμέλη κάθεται στο πάτωμα και έχει γύρω της ένα σωρό παιχνίδια. «Cute mess», έγραψε η Νάντια Μπουλέ απαθανατίζοντας την κόρη της.

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ κάνει γιόγκα για πρώτη φορά μετά τον τοκετό

Η Νάντια Μπουλέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τότε που ήρθε για πρώτη φορά στη ζωή της η αγαπημένη της κορούλα. Η γνωστή ηθοποιός έφερε το αγγελούδι της στις 16 Ιουλίου και όπως είναι λογικό η καθημερινότητά της έχει αλλάξει αρκετά.

Μπορεί για ένα διάστημα να απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως αυτό αποτελεί παρελθόν. Πλέον η Νάντια Μπουλέ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, νωρίτερα το πρωί η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να κάνει γιόγκα, για πρώτη φορά μετά τον τοκετό. Οι κινήσεις τις είναι αργές, απαλές, για να μην καταπονήσει το σώμα της και σε αυτό εστίασε και η νέα μαμά στο μήνυμα που έγραψε στην ανάρτησή της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Εχθές ήταν η πρώτη μέρα πάνω στο yoga mat, μετά την εγκυμοσύνη. Θέλω να ξαναβρώ τη φόρμα μου, αλλά με τον πιο γλυκό και φιλικό τρόπο για το σώμα μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο αποτελεσματικός, το αντίθετο. Η συχνή και χαμηλής έντασης άσκηση είναι το κλειδί για να δεις τα πιο θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα σου, αλλά και στην ψυχολογία σου.

Εχθές λοιπόν ήθελα απλώς να ξυπνήσω το σώμα μου μετά από το απαραίτητο διάστημα ξεκούρασης και αποκατάστασης. Να το αγαπάμε το σώμα μας, κάνει καταπληκτικά πράγματα για εμάς και μας επιστρέφει πάντα τη φροντίδα ❤️ backtobasics #postpartum #postpartumbody #loveyourbody #exercise».