Δεν την αφήνει σε ησυχία - Η 23χρονη που έκλεψε τον Πικέ από τη Σακίρα χορεύει με μπικίνι το τραγούδι της

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ο Ζεράρ Πικέ έχει προχωρήσει τη ζωή του και είναι ήδη σε σχέση με μία 23χρονη, η οποία πρόσφατα έγινε γνωστή στο κοινό. Μπορεί το γεγονός αυτό να έχει κάνει "έξαλλη" τη Σακίρα, ωστόσο η συμπεριφορά της νέας συντρόφου του ποδοσφαιριστή απέναντι στην τραγουδίστρια την είναι αρκετά προκλητική, με αποτέλεσμα να έχει κάθε δίκιο.

Φαίνεται πως δεν είναι διατεθιμένη να την αφήσει να προχωρήσει και εκείνη, διότι τις προάλλες δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη, φορώντας μόνο ένα μαύρο μπικίνι, ένα από τα νέα τραγούδια της πρώην του καλού της. Η ανάρτηση κατέβηκε αμέσως, όμως είχε ήδη προκαλέσει "σάλο" και αναδημοσιεύθηκε από άλλους λογαριασμούς και σάιτ, καθιστώντας αδύνατο να ξεχαστεί το γεγονός.

Expand player

Το βίντεο της συντρόφου του Πικέ που χορεύει στους ρυθμούς της Σακίρα

Το κοινό εξαγριώθηκε με αυτή την κίνηση της κοπέλας και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως το κάνει για να αποκτήσει την προσοχή των media, ενώ τόνιζαν πως έτσι δείχνει ασέβεια.

Ξένα δημοσιεύματα τη θέλουν μάλιστα να είναι έγκυος

Μετά το χωρισμό του από τη Σακίρα ο άσος της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ είναι πλέον σε νέα σχέση και δεν το κρύβει, όπως είναι ήδη γνωστό. Ο λόγος για την φοιτήτρια Κλάρα Τσια Μαρτί, που φημολογείται ότι δουλεύει και για τον ίδιο και οι δυο τους δεν διστάζουν να πραγματοποιήσουν κοινές εμφανίσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Φαίνεται όμως ότι μια νέα παράμετρος έρχεται να προστεθεί στο νέο ειδύλλιο αφού ξένα μέσα μιλούν για πιθανή εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Αν αυτό ισχύει τότε άλλο ένα βάσανο έρχεται να προστεθεί στο κεφάλι της κολομβιανής τραγουδίστριας, που μετά την ατυχία με τα ερωτικά της έχει και μπλεξίματα με το νόμο. Συγκεκριμένα ισπανικό δικαστήριο την διώκει για φοροδιαφυγή ζητώντας να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης, αλλά και ένα πρόστιμο - μαμούθ.

Δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα γίνει ξανά πατέρας, καθώς η Κλάρα Τσία Μαρτί είναι έγκυος. Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της κοπέλας, με την οποία ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες. Οι δυο εμφανίστηκαν δημόσια πριν από μερικές εβδομάδες.

Μία από τις τελευταίες εκδηλώσεις στις οποίες παρευρέθηκαν ήταν ο γάμος ενός από τους καλύτερους φίλους του Πικέ, στην Costa Brava της Ισπανίας. Ο παίκτης έφτασε συνοδευόμενος από την Κλάρα και, λόγω των φωτογραφιών που δημοσίευσε το περιοδικό Hola, ξεκίνησαν οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη. Η κοπέλα φορούσε ένα πορτοκαλί ριγέ φόρεμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν έχει τέλος το δράμα της Σακίρα - Της επιτέθηκαν αγριογούρουνα

Έξαλλη με τον Πικέ η Shakira - Η αντίδρασή της μετά την πρώτη του εμφάνιση με την 23χρονη

TAGS