Βαρέθηκε την μεγαλύτερη και πήγε στην μικρότερη - Αυτή ειναι η 23χρονη που "έκλεψε" τον Πικέ από την Σακίρα

Σύμφωνα με ξένα σημοσιέυματα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Βαρέθηκε την μεγαλύτερη και πήγε στην μικρότερη - Αυτή ειναι η 23χρονη που

Σαν βόμβα έπεσε πριν από περίπου δύο μήνες η είδηση πως μετά από περίπου δέκα χρόνια κοινής πορείας με δύο παιδία η Σακίρα και ο Πικέ, χώρισαν και όχι τόσο απλά και ανώδυνα, μιας και όπως υποστηρίζουν τα ξένα μέσα ο λόγος του διαζυγίου ήταν οι απιστία του ποδοσφαιριστή.

Μετά τις φήμες πως και εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της, και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι δεν έχασε χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Σακίρα και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Clara Chia Marti, μιας 23χρονης φοιτήτριας, η οποία εργάζεται στην εταιρεία του, Kosmos και ασχολείται ως διοργανώτρια events.

Σε σχέση με 23χρονη φοιτήτρια ο Πικέ

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ζευγάρι εδώ και μήνες, αλλά το κρατούσαν μυστικό, και πολλοί κάνουν λόγο για παράλληλη σχέση όταν ήταν ακόμη μαζί με την τραγουδίστρια

«Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο πιο κοντινοί τους άνθρωποι το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας από τα social media, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν εύκολα φωτογραφίες της», ανέφερε πηγή στη Sun.

Δεν της έφταναν τα βάσανα του χωρισμού, κινδυνεύει και με φυλάκιση

Σα να μην έφτανε αυτό τώρα η Κολομβιανή τραγουδίστρια κατηγορείται για φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ με τον Ισπανό εισαγγελέα να ζητά να της επιβληθεί και φυλάκιση και πρόστιμο.

Στο κομμάτι του χωρισμού πάντως η Shakira φημολογείται ότι βγαίνει με έναν άλλο άντρα μετά τον Πικέ. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κάνει σερφ στη θάλασσα μαζί με έναν πολύ γοητευτικό μελαχρινό άντρα και φαίνεται να περνούσαν πολύ καλά. Άγνωστο πάντως ακόμα τον αν ήταν ο δάσκαλος του σερφ, η ο νέος της σύντροφος που θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

O Ισπανός εισαγγελέας ζήτησε την επιβολή ποινής φυλάκισης 8 ετών και προστίμου 23 εκατομμυρίων ευρώ στην κολομβιανή σουπερστάρ Shakira για υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais. Τόσο το γραφείο του εισαγγελέα, όσο και οι εκπρόσωποι της Shakira δεν ήταν διαθέσιμοι για να σχολιάσουν την υπόθεση.

Αυτήν την εβδομάδα, η σταρ της pop απέρριψε πρόταση για συμβιβασμό του εισαγγελικού γραφείου για να κλείσει η υπόθεση στην οποία κατηγορείται για την μη πληρωμή φόρων από το 2012 μέχρι το 2014, χρονική περίοδο κατά την οποία η Shakira δήλωσε ότι δεν ζούσε στην Ισπανία.

TAGS