Δεν έχει τέλος το δράμα της Σακίρα - Της επιτέθηκαν αγριογούρουνα

Ήταν μαζί της και ο γιος της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έχει τέλος το δράμα της Σακίρα - Της επιτέθηκαν αγριογούρουνα

Πολλά είναι τα βάσανα της πασίγνωστης λατίνας τραγουδίστριας, Σακίρα, καθώς, πέρα από το γεγονός πως κινδυνεύει με φυλάκιση, δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνα την ώρα που βρισκόταν στο πάρκο με τον γιο της. Έχουν σημειωθεί πολλά παρόμοια περιστατικά τον τελευταίο χρόνο στην Καταλονία, ωστόσο η καλλιτέχνις δηλώνει τρομοκρατημένη.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εξήγησε πως οι αγριόχοιροι πρώτα της επιτέθηκαν και ύστερα άρπαξαν την τσάντα της και έτρεξαν προς το δάσος. Ο οκτάχρονος γιος της παρακολουθούσε επίσης σοκαρισμένος το περιστατικό.

Η Σακίρα δέχθηκε επίθεση από αγριογούρουνα

Βαρέθηκε την μεγαλύτερη και πήγε στην μικρότερη - Αυτή ειναι η 23χρονη που "έκλεψε" τον Πικέ

Σαν βόμβα έπεσε πριν από περίπου δύο μήνες η είδηση πως μετά από περίπου δέκα χρόνια κοινής πορείας με δύο παιδία η Σακίρα και ο Πικέ, χώρισαν και όχι τόσο απλά και ανώδυνα, μιας και όπως υποστηρίζουν τα ξένα μέσα ο λόγος του διαζυγίου ήταν οι απιστία του ποδοσφαιριστή.

Μετά τις φήμες πως και εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της, και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι δεν έχασε χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Σακίρα και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Clara Chia Marti, μιας 23χρονης φοιτήτριας, η οποία εργάζεται στην εταιρεία του, Kosmos και ασχολείται ως διοργανώτρια events.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ζευγάρι εδώ και μήνες, αλλά το κρατούσαν μυστικό, και πολλοί κάνουν λόγο για παράλληλη σχέση όταν ήταν ακόμη μαζί με την τραγουδίστρια

«Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και μήνες. Κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους ωστόσο πιο κοντινοί τους άνθρωποι το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι του, τον βοήθησαν να κρατήσει το ειδύλλιο κρυφό και έχουν σβήσει τους λογαριασμούς της νεαρής κοπέλας από τα social media, ώστε να μην μπορούν να βρεθούν εύκολα φωτογραφίες της», ανέφερε πηγή στη Sun.

TAGS