«Ζήσαμε έναν παραμυθένιο...» - Δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της η Ιλάειρα μέρες μετά τον γάμο της με τον Μαυρίκιο

Άλλη μία ανάρτησή της στο Instagram για το ευχάριστο γεγονός

Το ζεύγος Ιλάειρα Ζήση και Μαυρίκιος Μαυρικίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πλέον είναι παντρεμένοι, αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, την Κυριακή 28/8 σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό, και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενο γλέντι μέχρι το πρωί.

Ακόμα δεν έχουν προλάβει να συνέλθουν, ωστόσο η πρώτη δημοσιεύει σιγά σιγά φωτογραφικό υλικό από την καλύτερη ημέρα της ζωής της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να εκφράσει λίγα λόγια για να δείξει την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσους συνέβαλαν για να γίνουν αυτές οι στιγμές ακόμη πιο μαγικές.

Expand player

Η ανάρτηση της Ιλάειρας Ζήση μετά τον γάμο με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Ζήσαμε έναν παραμυθένιο γάμο παρέα με όλους εσάς. Σας ευχαριστούμε για τις πανέμορφες ευχές σας . Θα απαντήσουμε σε όλες σύντομα. Σας αγαπώ πολύ όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας και εσωτερικών εικόνων: Instagram / Ιλάειρα Ζήση

Τα πρώτα λόγια της και η επίσημη φωτογραφία με τον καλό της

Μετά λοιπόν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε σχετικά με το αν πήγε η αστυνομία στο γλέντι τους, λίγες ώρες αργότερα από τον γάμο, η Ιλάειρα Ζήση έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη επίσημη φωτογραφία από την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

«Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν μαζί μας. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν από Κύπρο, από Ελλάδα, από Αμερική, Αυστραλία, Βουλγαρία και όλους τους ανθρώπους που μας έβλεπαν από το σπίτι τους μέσα από τα Story και τις δημοσιεύσεις. Μας στείλατε όλοι την θετική σας σκέψη και τις πιο όμορφες ευχές μέσα από την καρδιά σας.

Η αγαπημένη μου ευχή ήταν «Ήταν ένας γάμος πλούσιος και δεν μιλάω για τα αγαθά, μιλώ για τα συναισθήματα. Να ζήσετε κορίτσι μου, ευτυχισμένοι και χαρούμενοι για πάντα». Χαίρομαι που εισπράξατε αυτά τα συναισθήματα. Αληθινά , αγνά και παντοτινά. Ευχαριστώ επίσης και όσους δούλεψαν σκληρά για να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα» έγραψε χαρακτηριστικά...

Εξωτερική και εσωτερική φωτογραφία: Instagram - Ιλάειρα Ζήση

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με 2.0000 καλεσμένους - H Ελληνίδα σταρ που τραγούδησε στον γάμο της Ιλάειρας και του Μαυρίκιου

Με τιάρα και μακριά ουρά η Ιλάειρα στο πλευρό του Μαυρίκιου - ''Έλουσαν'' με ρύζι τους νεόνυμφους