«Τοξικές καταστάσεις!» - Η όλο νόημα απάντηση της Νικολέττα Ράλλη για την περσινή εκπομπή στο Open

Δεν μασάει τα λόγια της

Η Νικολέττα Ράλλη, μετά το άδοξο κόψιμο της εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», στα μέσα της περσινής σεζόν, παίρνει το χρόνο της και απολαμβάνει την καθημερινότητά της με την κορούλα της, καθώς όπως έχει αφήσει να εννοηθεί, οι καταστάσεις που βίωσε τότε δεν ήταν ιδιαίτερα καλές.

Σε πρόσφατο Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ερωτήθηκε σχετικά με την εκπομπή, και τότε με ειλικρίνεια όπως κάνει πάντα, η γνωστή παρουσιάστρια σημείωσε ότι δεν θα ξαναέκανε ποτέ κάτι σαν την περσινή εκπομπή, και όχι εξαιτίας των συνεργατών της, τους οποίους εκτιμά αμέριστα, αλλά εξαιτίας άλλων παραγόντων.

Expand player

Η απάντηση της Νικολέττας Ράλλη για το Open

«Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό. Και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. WHAT I WAS THINKING!!!» έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Και επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα για γι’ αυτήν την απάντησή μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχλησε όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι μπράβο μας!!!».

«Τη ζωή που προβάλλουν κάποιοι...»

Η Νικολέτα Ράλλη ανάμεσα στις πολλές ασχολίες, που έχει πάντα μοιράζει τον χρόνο της, αφιερώνοντας ένας μέρος του σε όσους την αγαπούν και την στηρίζουν μέσα από τα social media, κάνοντας συχνά συζητήσεις στο instagram με τα γνωστά Q&A.

Έτσι λοιπόν, μετά τα όσα είπε η παρουσιάστρια για τις διάσημες μαμάδες και τις νταντάδες, αυτή τη φορά απάντησε σε μια ακόλουθο της σχετικά με την υπερπροβολή της καλής ζωής, που γίνεται μέσα από τα social media. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να τονίσει πως η ουσία βρίσκεται στα αληθινά και πως πολλές φορές τα όσα προβάλλονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Και αυτό να κάνεις!!! Αλλά γενικότερα μη συγκρίνετε τη ζωή που προβάλλουν κάποιοι στα social με την πραγματική ζωή. Ακόμη και η δική τους ζωή μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που προβάλλουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νικολέττα Ράλλη: Με ασορτί μαγιό μπροστά από την ατελείωτη θέα - Μαμά και κόρη πόζαραν και "έριξαν" το Instagram

«Με την Νικολέττα...» - Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκαλύπτει την σχέση της με την Ράλλη μετά το κόψιμο της εκπομπής