Νικολέττα Ράλλη: Με ασορτί μαγιό μπροστά από την ατελείωτη θέα - Μαμά και κόρη πόζαραν και "έριξαν" το Instagram

Ζηλεύουμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Με ασορτί μαγιό μπροστά από την ατελείωτη θέα - Μαμά και κόρη πόζαραν και

Η Νικολέττα Ράλλη αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη και απολαμβάνει λίγες στιγμές ηρεμίας μαζί με την κόρη και τον άντρα της, με την δεύτερη να αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό mood μέσα από την φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μία ακόμη ανάρτηση της παρουσιάστριας "έσκασε" λίγες ώρες πριν, για να "τρελάνει" το κοινό της στα social media και να κάνει όλες τις μανούλες εκεί έξω να ζηλέψουν. Μαμά και κόρη πόζαραν μπροστά στην πισίνα και την απίστευτη θέα του δωματίου τους, με ασορτί λευκό μαγιό και πιασμένα μαλλιά. Η εικόνα τους είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη με την κόρη της

Δεν έγραψε τίποτα άλλο πέρα από μία καρδιά και η αλήθεια είναι πως τα λόγια είναι περιττά. Η ίδια φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή με το παιδί της και είναι συγκινητικό.

Νικολέττα Ράλλη

Με εντυπωσιακό lime φόρεμα και αποκαλυπτικό σκίσιμο - Ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram

Το όνομα της Νικολέτας Ράλλη ακούγεται συχνά τελευταία και όσα φτάνουν στα αυτιά μας δεν είναι τόσο ευχάριστα. Μια η φημολογούμενη κόντρα που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, μια η εκπομπή της που κόπηκε, μία που δεν κατάφερε να περπατήσει στην πασαρέλα του Yes I Do ενώ το περίμενε πως και πως...

Παρ όλα αυτά, η ίδια προσπαθεί να είναι αισιόδοξη μιας και ο ερχομός της κορούλας της είναι η πηγή της δύναμης της και είναι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής της. Αυτό φαίνεται και από την καλή της διάθεση στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εξάλλου, είναι αρκετά ενεργή στα social media και το συνηθίζει να αναρτά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια φοράει ένα εντυπωσιακό lime φόρεμα με αποκαλυπτικό σκίσιμο και ιδιαίτερο ντεκολτέ. Απολαμβάνει τον ήλιο και φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ.