Ξαπλωμένη στο στρώμα της στην πισίνα - Η κόρη της Νικολέττας Ράλλη είναι το απόλυτο summer mood

Είναι μία γλύκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξαπλωμένη στο στρώμα της στην πισίνα - Η κόρη της Νικολέττας Ράλλη είναι το απόλυτο summer mood

Η Νικολέττα Ράλλη από τότε που έγινε μητέρα δημοσιεύει διαρκώς τις απολαυστικές στιγμές μαζί της, χωρίς όμως να ξεχνά την θηλυκότητά της και να περνά απαρατήρητη από το κοινό. Έτσι, αφού βρέθηκε για άλλη μία φορά σε διακοπές με την οικογένειά της δεν δίστασε να μοιραστεί κάποιες από τις αγαπημένες της φωτογραφίες, κάνοντάς μας να ζηλέψουμε.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό της και την κόρη της, Σοφία, για την οποία ήταν και το πρώτο της αεροπορικό ταξίδι. Ο καταγάλανος ουρανός, το φαγητό που απολαμβάνουν, καθώς και η τεράστια πισίνα την οποία έχουν στην διάθεσή τους, κάνουν κάθε στιγμή όλο και πιο ευχάριστη για τον μικρό της άγγελο.

Η Νικολέττα Ράλλη με την κόρη της στην Κρήτη

Μάλιστα, η φωτογραφία στην οποία η Σοφία απεικονίζεται ξαπλωμένη σε ένα στρώμα μέσα στην πισίνα, φορώντας φυσικά τα μπρατσάκια της για προστασία, είναι το απόλυτο summer mood. Δεν αναφέρουμε καν τα pancakes - "κόλαση" που επέλεξαν να φάνε κάποια στιγμή της ημέρας τους.

Η κόρη της Νικολέττας Ράλλη

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

Η κόρη της Νικολέττας Ράλλη στην πισίνα

Οι πρώτες φωτογραφίες της από το ατύχημα της

Το όνομα της Νικολέτας Ράλλη ακούγεται συχνά τελευταία και όσα φτάνουν στα αυτιά μας δεν είναι τόσο ευχάριστα μιας και μια η κόντρα που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, μια η εκπομπή της που κόπηκε... δεν είναι και λίγα όλα αυτά για να πει κανείς πως κυλούν όλα τέλεια.

Παρ όλα αυτά ο ερχομός της κορούλας της είναι η πηγή της δύναμης της και από εκεί φαίνεται πως αντλεί δύναμη και δεν το βάζει κάτω. Και ενώ λοιπόν είχε ετοιμαστεί να φορέσει και εκείνη νυφικό για το Yes, I do την Πέμπτη 19/5 τα πράγματα πάλι κάπου στράβωσαν.

Η παρουσιάστρια ενώ πήγαινε στο event στραμπούληξε το πόδι της με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο και να δέσει το πόδι της. Με μια φωτογραφία της στο instagram ενημέρωσε τον κόσμο, πως εν τέλει όλα είναι καλά.

«Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να περπατήσω στην φετινή πασαρέλα του @yesidogr διότι λίγο μετά από αυτή την λήψη, «έφαγα» μια ωραιότατη τούμπα ala ζειμπεκιά και μου γύρισε το πόδι. Σας ανεβάζω το νεραιδένιο @eliesaabbridal από @primalicia νυφικό μου, και να είμαστε καλά του χρόνου Μυρτώ μου, Νάνσυ μου, Πέγκυ μου, Έλενα μου, Νικόλα μου και Χρηστάκο, ευχαριστώ πολύ για όλα! Αγγελικη μου, θα τα πούμε σύντομα ξανά».

Νικολέτα Ράλλη - ατύχημα