Με εντυπωσιακό lime φόρεμα και αποκαλυπτικό σκίσιμο - Η Νικολέτα Ράλλη ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram

Η φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με εντυπωσιακό lime φόρεμα και αποκαλυπτικό σκίσιμο - Η Νικολέτα Ράλλη ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram

Το όνομα της Νικολέτας Ράλλη ακούγεται συχνά τελευταία και όσα φτάνουν στα αυτιά μας δεν είναι τόσο ευχάριστα. Μια η φημολογούμενη κόντρα που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, μια η εκπομπή της που κόπηκε, μία που δεν κατάφερε να περπατήσει στην πασαρέλα του Yes I Do ενώ το περίμενε πως και πως...

Παρ όλα αυτά, η ίδια προσπαθεί να είναι αισιόδοξη μιας και ο ερχομός της κορούλας της είναι η πηγή της δύναμης της και είναι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής της. Αυτό φαίνεται και από την καλή της διάθεση στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εξάλλου, είναι αρκετά ενεργή στα social media και το συνηθίζει να αναρτά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια φοράει ένα εντυπωσιακό lime φόρεμα με αποκαλυπτικό σκίσιμο και ιδιαίτερο ντεκολτέ. Απολαμβάνει τον ήλιο και φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η ανάρτηση της Νικολέτας Ράλλη

Είσαι έγκυος; Η Νικολέττα Ράλλη σου δείχνει την πιο κατάλληλη γυμναστική για εσένα

Εάν είσαι εσύ έγκυος, τότε η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει να σου δείξει την πιο κατάλληλη γυμναστική που πρέπει να κάνεις αυτήν την περίοδο στο σπίτι για να διατηρηθείς σε φόρμα λίγο πριν γεννήσεις.

Η Νικολέττα Ράλλη όταν περίμενε το πρώτο της παιδί, δεν άφησε πίσω ούτε λεπτό το πρόγραμμά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που είναι πολύ ενεργή στα social media, είχε μοιραστεί τότε με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποιες σκέψεις της απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

Έτσι όταν ένας από τους followers της, τη ρώτησε ποια γυμναστική επιλέγει να κάνει λίγο πριν γεννήσει, η Νικολέττα Ράλλη απάντησε:

«Κάνω prenatal yoga, βλέποντας βίντεο στο Youtube» ενώ στη φωτογραφία που μοιράστηκε, έδειξε ποια είναι και τα απαραίτητα "εργαλεία" που πρέπει να έχεις δίπλα σου εάν θέλεις να κάνεις κι εσύ αυτή τη γυμναστική.

Νικολέττα Ράλλη γυμναστική