Καταπέλτης η Νικολέττα Ράλλη για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Δεν υπήρξε ποτέ...»

Η ανάρτηση όλο νόημα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καταπέλτης η Νικολέττα Ράλλη για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - «Δεν υπήρξε ποτέ...»

Η Νικολέττα Ράλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram μέσα από τον δικό της λογαριασμό.

Μια ερώτηση που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον ήταν εκείνη στην οποία ένας follower την ρώτησε αν λύθηκε η παρεξήγηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από τον έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να απαντήσει καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Μα δεν υπήρξε ποτέ καμία παρεξήγηση! Την Σταματίνα την εκτιμώ και τη σέβομαι χρόνια τώρα».

Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη

Ανάρτηση Νικολέττας Ράλλη

«Δεν είχες βρει κόντρα για να ασχοληθείς...»

Τις τελευταίες ημέρες είχε δημιουργηθεί μια άτυπη κόντρα μετά το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη, που κόπηκε. Η παρουσιάστρια έκανε τα δικά της σχόλια μέσα από το happy day και σε αυτά βγήκε να απαντήσει η Ράλλη από το Super Κατερίνα.

Το πάνελ λοιπόν της Καινούργιου σχολίασε την απάντηση αυτή και συγκεκριμένα η Χρύσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να σπείρει μια κόντρα για τα δύο αρχικά πρόσωπα. Η Σταματίνα αφού άκουσε όλα αυτά την Παρασκευή 6/5 επέστρεψε και τόνισε πως δεν είναι ανάγκη να κάνουμε θέματα, χωρίς αυτά να υπάρχουν και πως ο κόσμος έχει πιο σημαντικά προβλήματα να ασχοληθεί.

«Είδα πολλά δημοσιεύματα που έγραφαν ότι χειρούργησα με το γάντι τη Νικολέττα Ράλλη. Ή πώς χαρακτήρισα το Q&A που έκανε, με αφορμή τη διακοπή της εκπομπής της. Αυτό που είπα και θα της το έλεγα σε φιλικό καφέ, γιατί έχουμε πιει καφέ σε παρέα, είναι ότι όταν γυρνάς με ένα τηλεμάρκετινγκ, μοιραία είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, κάτι που το παραδέχτηκε και το ίδιο το κορίτσι!

Αυτό που περιέγραψε εδώ είναι απαράδεκτο, το να μην σου απαντάνε στο τηλέφωνο για να σε ενημερώσουν. Να οσμίζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά και εκεί που ψάχνεις απαντήσεις, τελικά να μην υπάρχει κανένας να σου τις δώσει… Αυτό είναι αντιεπαγγελματικό και πραγματικά στενοχωριέμαι πάρα πολύ που το πέρασε και έχασε τα λεφτά της.

Θέλω να πω όμως κάτι, επειδή είμαστε και στο ίδιο κανάλι. Χρύσλα μου, το να πασάρουμε μία τέτοια συνέντευξη ως «μία νέα κόντρα γεννιέται», μάλλον επειδή τον τελευταίο καιρό δεν είχες βρει κόντρα για να ασχοληθείς και να πασάρεις, φαντάστηκες μία. Μην ψάχνουμε κόντρες εκεί που δεν υπάρχουν.

Έχει πολλά προβλήματα ο κόσμος και έχει ανάγκη από εμάς να του κάνουμε παρέα για να ξεσκάει… Μην ψάχνουμε! Άνθρακας ο θησαυρός. Καμία κόντρα απολύτως. Είπα αυτό που πιστεύω και που θα το έλεγα και στην ίδια. Και αυτό που κατάλαβα, η ίδια το εξέλαβε ευτυχώς όπως το είπα. Το παραδέχτηκε, χαλαρά και όμορφα ότι έχω δίκιο. Άλλοι θέλανε να φανταστούν μία κόντρα, και ελλείψει τηλεοπτικών θεμάτων, σκεφτόμαστε διάφορα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.