«Δεν είμαι χαζή, ήξερα ότι...» - Η Νικολέττα Ράλλη απαντά "έξω από τα δόντια" στην Τσιμτσιλή για τις δηλώσεις της

«Δεν μου σήκωναν ούτε το τηλέφωνο...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι χαζή, ήξερα ότι...» - Η Νικολέττα Ράλλη απαντά

Το πρωί της Πέμπτης 5/5, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε την Νικολέττα Ράλλη, και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της, για το οποίο είχε ξεσπάσει μεγάλος ντόρος, αλλά και για τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ίδια μέσα από την εκπομπή της.

Έπαιρνε τηλέφωνα και δεν της τα σήκωναν...

«Δεν είμαι χαζή ήξερα ότι το τηλεμάρκετινγκ μπορεί να κάνει ζημιά σε μία εκπομπή. Μπορεί να κάνει περισσότερη ζημιά, όμως, όταν διαπίστωσα – γιατί δεν το γνώριζα – ότι κολλάει με τις διαφημίσεις και στις διαφημίσεις παίζει καπάκι το προϊόν που παίζαμε για 10 λεπτά» ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη και συνέχισε

«Η αλήθεια είναι ότι όταν επέστρεψε η κανονική ροή του Open μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία εγώ θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω μαζί με τις άλλες παραγωγές αλλά δεν το είδα να γίνεται. Δεν είχα καμία ενημέρωση από την παραγωγή, πολλές φορές δεν μου σήκωναν ούτε το τηλέφωνο. Το ένιωθα δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν δεν ξεκινήσαμε» αποκάλυψε.

Η απάντηση "κόλαφος" της Νικολέττας Ράλλη στην Ελεονώρα Μελέτη

Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει το απόγευμα της Παρασκευής 8/4 η Νικολέττα Ράλλη στην Ελεονώρα Μελέτη μετά τα σχόλια που ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε το αιφνίδιο τέλος της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η παρουσιάστρια ήταν «απούσα» από την δύσκολη αυτά κατάσταση.

«Μπορώ να προσθέσω κι εγώ στο ρεπορτάζ γιατί ήρθα σε επαφή με έναν από τους συντελεστές της εκπομπής, είναι ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια απ΄ όλα τα μέλη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν με ειλικρίνεια και ευθύτητα από τους αρμόδιους για το τι μέλλει γενέσθαι αλλά και γιατί είναι πολύ ψυχραμένες οι σχέσεις τους με τη Νικολέττα Ράλλη. Χαρακτήρισαν τη Νικολέττα απούσα απ’ όλο αυτό», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.