Αυτό είναι Σαββατοκύριακο: Εξώδικα και εντάσεις μετά το τέλος της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη

Τι έχει συμβεί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι Σαββατοκύριακο: Εξώδικα και εντάσεις μετά το τέλος της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη

Το οριστικό τέλος της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη ήρθε πολύ ξαφνικά πριν από μερικές μέρες. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (8/4) στην εκπομπή Mega Καλημέρα, έχουν ήδη σταλεί εξώδικα στον σταθμό, ενώ η ομάδα έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της με την Νικολέττα Ράλλη.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι από την εταιρεία παραγωγής ότι η εκπομπή θα μείνει εκτός αέρα, ενώ καταβλήθηκαν και τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου και ένα κομμάτι από τον Μάρτιο. Αυτό γιατί η εταιρεία θεώρησε πως από τη στιγμή που δεν προβλήθηκε η εκπομπή με απόφαση του σταθμού, χάθηκαν έσοδα και άρα δεν μπορεί να καταβληθεί ολόκληρος ο μισθός.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που έφερε και το οριστικό τέλος στη συνεργασία τους και το κόψιμο της εκπομπής, ήταν το γεγονός ότι το Open αποφάσισε να μην προβάλει την εκπομπή μέσα στο Πάσχα και αντ' αυτού να παίξει ελληνικές ταινίες.

Το εξώδικο και η δυσαρέσκεια με τη Νικολέττα Ράλλη

«Μιας και αναφέρθηκες στη Νάνσυ Παραδεισανού, γνωρίζω ότι έχει στείλει εξώδικο στον σταθμό, μέσω του οποίου ζητά να πληρωθεί τουλάχιστον τα δεδουλευμένα της μέχρι τον Μάρτιο, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από όλα τα μέλη, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τόσο γιατί δεν ενημερώθηκαν για το τέλος της εκπομπής όσο και γιατί είναι ψυχραμένες οι σχέσεις τους με τη Νικολέττα Ράλλη, την οποία μάλιστα χαρακτήρισαν απούσα», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Σταμάτησε και η εκπομπή μας την περίοδο που...»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ένα γεγονός που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο (διαβάστε εδώ τα νεότερα). Πολλοί φυσικά είναι οι celebrities που έχουν τοποθετηθεί στην υπόθεση, ανάμεσά τους και η Νικολέττα Ράλλη.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε συγκεκριμένα να εκφράσει την αντίθεσή της με τον τρόπο που αναπαράγεται το συγκεκριμένο θέμα από όλες τις εκπομπές και έτσι λοιπόν προχώρησε σε ένα ξέσπασμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες;

Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@@@@@α. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές, του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚ@ΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει» έγραψε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Το ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη για την υπόθεση στην Πάτρα 2

Το ξέσπασμα της Νικολέττας Ράλλη για την υπόθεση στην Πάτρα