Τραγωδία Πάτρα: Αύριο η αίτηση αποφυλάκισης της Ρούλας - Τι θα ζητήσει

Θα εξαντλήσει κάθε τρόπο προκειμένου να βγει από τη φυλακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Αύριο η αίτηση αποφυλάκισης της Ρούλας - Τι θα ζητήσει

Μετά από την αντίδραση της στο άκουσμα των κατηγοριών και της στάσης που πρόκειται να ακολουθήσει απέναντί της πλέον ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται να καταθέσει αύριο Παρασκευή 8/4 αίτηση αποφυλάκισης.

Στην εκπομπή της Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 7/4, έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ, αποκαλύφθηκε πως η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της Τζωρτζίνας, θα εξαντλήσει όλα τα μέσα προκειμένου να αποφυλακιστεί, και θα προσφύγει στο αίτημα για περιορισμό στο σπίτι της με ηλεκτρονική επιτήρηση, το λεγόμενο βραχιολάκι.

Αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσει η Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με την εκπομπή, η 33χρόνη φέρεται έτοιμη να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης και έδειξε την προθυμία της να δεχτεί οποιοδήποτε περιοριστικό όρο.

Συγκεκριμένα, θα ζητήσει να αποφυλακιστεί προσωρινά, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Ωστόσο ο δικηγόρος της δήλωσε πως πρέπει να γίνει δεκτή η αποφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Έβρισκε μηνύματα από κάποιες, είχαν...»

Ένας ακόμα φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού από την Πάτρα κατέθεσε τη δική του εικόνα για τη σχέση τους, την Πέμπτη 7/4 στο Super Κατερίνα. Είναι σημαντικό πριν βγει η τελική γνωμάτευση να έχει γίνει ξεκάθαρος ο λόγος, που η μητέρα έπραξε με τον όποιο τρόπο.

Η ζήλεια και οι ακρότητες είναι κάτι που ακούγεται συχνά για τη Ρούλα, μιας και η γυναίκα είχε πολύ συγκεκριμένη εμμονή. Όχι μόνο δεν άλλαξε αυτό στα χρόνια αλλά από ότι φαίνεται έγινε πολύ πιο έντονη για τα μάτια του Μάνου.

«Δεν ξέρω αν η Ρούλα ήταν καλή μάνα, για το παιδί πολλές φορές, το Τζωρτζινάκι γινόταν μπαλάκι ανάλογα με το πως πήγαινε η σχέση της με τον Μάνο, τσακωνόταν με τον Μάνο, έβρισκε μηνύματα από κάποιες, είχαν προστριβές, το παιδί ή το πήγαινε στην αδερφή της ή στη μάνα της ή το πήγαινε ο Μάνος στους δικούς του, πριν το παιδάκι αρρωστήσει είχε τέτοιες συμπεριφορές».

Και πρόσθεσε: «Είχε εμμονή τα πάντα γύριζαν γύρω από τον Μάνο. Εκείνος το εκμεταλλευόταν πολλές φορές, σαφέστατα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ήξερε ότι εκείνη του είχε παθολογική αγάπη».